Извън партийните и персонални пристрастия и емоции, най-важният извод от

...
Извън партийните и персонални пристрастия и емоции, най-важният извод от
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Най-важният извод от местния вот е, че България гласува за Европа и за демокрацията

Извън партийните и лични пристрастия и страсти, най-важният извод от локалния избор през днешния ден е, че за следващ път се препотвърди, че България гласоподава за Европа и за демокрацията, а не за евразийщината. Това написа във " Facebook " юристът Борислав Цеков.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 576
" Радикалните искания на евразийщината са маргинални в политическо отношение и поддръжката за тях, както нееднократно съм подчертавал, е капсулирана в границите на най-много 15 % от вота. Нищо ново. България изрично и уверено направи своя избор преди две десетилетия да бъде част от Свободния свят - член на Европейски Съюз и НАТО - и на всеки следващ народен или локален избор през годините го препотвърждава, като гласоподава за претенденти и партии, които поддържат точно тази геополитическа принадлежност на България. На локалните избори това се препотвърди за следващ път. И това е най-хубавата вест за България и нашето бъдеще ", добавя той.

" България е част Свободния свят и това е волята на голямото болшинство от българските гласоподаватели ", написа още Цеков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР