Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти ДЗИ. Сайтът

...
Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти ДЗИ. Сайтът
Коментари Харесай

ДЗИ с напълно нов уебсайт

Изцяло освежен корпоративен уеб страница показа на своите клиенти ДЗИ. Сайтът е основан след деликатен разбор на потребителското държание и е съгласуван с всички настоящи трендове в региона на уебдизайна, както за десктоп, по този начин и за мобилна версия.
Основен фокус в новия уебсайт са усъвършенстваната навигация и опростяването на продуктовите страници за по-лесно насочване в богатото портфолио от артикули и услуги на най-дългогодишното застрахователно сдружение в България. Разработени са цифрови принадлежности като разнообразни форми за изпращане на питане при интерес към съответен осигурителен артикул.
" ДЗИ непрестанно развива услугите, които предлага на своите клиенти, осигурявайки им оптимално облекчение в цифрова среда. Създадохме новия уебсайт на ДЗИ с концепцията той да събира на едно място всички наши застрахователни оферти, съобразени с потребителските настройки за бърз достъп когато и да е, на всякакво устройство, до значимата информация, която би трябвало да знаят ", съобщи Коста Чолаков, ръководител на УС и основен изпълнителен шеф на ДЗИ.
Оригиналният и моден дизайн на новия уебсайт е съгласуван с корпоративната еднаквост на KBC Груп и цели известност на марките от Групата в България във образно и функционално отношение. В същата стилистика са издържани уеб страниците на, и, както и лабораторията за нововъведения.
Всички нови уеб сайтове на фирмите от KBC Груп са направени от, една от най-награждаваните български организации за уеб дизайн, с над 15 години опит в основаването на качествени и запаметяващи се уеб планове.
" За eDesign е привилегия, че ДЗИ вижда в лицето на нашата организация благонадежден сътрудник и че имаме опцията още веднъж да потвърдим професионализма си, както го направихме с работата си по към този момент обновените уеб сайтове от групата на KBC в България. Новият уеб страница на ДЗИ е провокационен и упорит план, обвързван с непрекъснато изменящите се потребителски настройки и все по-мащабното нахлуване на цифрови услуги в застрахователния бранш. Вярвам, че създадохме извънредно първокласен артикул, който дава отговор на високите условия на групата на KBC ", описа Георги Костов, креативен шеф и създател нa цифровата организация eDesign.
Новият уебсайт е разумното продължение на тактиката на ДЗИ, която цели да дава новаторски цифрови решения на своите клиенти. С цифровите услуги на ДЗИ всеки един клиент на сдружението може онлайн да заплати вноска по лавица, да изиска оферта за застраховка, както и да съобщи или ревизира вреда.
През месец март тази година сдружението даде началото на своето, предоставящо опция за онлайн прегледи при лекари на клиентите на ДЗИ " Животозастраховане ". От месец юни клиентите на ДЗИ " Животозастраховане " с групова здравна застраховка " Комплексна здравна помощ " пък могат да потърсят нужния им медицински експерт и да запазят час за обзор при него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР