Изцяло нова услуга за инвеститорите в Столичната община ще представи

...
Изцяло нова услуга за инвеститорите в Столичната община ще представи
Коментари Харесай

Нова услуга за инвеститорите, избрали Столичната община

Изцяло нова услуга за вложителите в Столичната община ще показа през днешния ден ръководителят на Столичния общински съвет – Георги Георгиев.

Това ще стане от 12.30 часа, в един от офисите на Столичната общинска организация за приватизация и вложения СОАПИ - на ул. " Гурко " 12.

На събитието ще участват и Николай Стойнев, ръководител на непрекъснатата комисия по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна и ръководител на Надзорния съвет на Столичната общинска организация за приватизация и вложения (СОАПИ), както и нейният основен изпълнителен шеф - доктор Мария Христова.

След представянето на услугата " пионерите ", които ще се възползват от нея, ще получат първите „ зелени “ карти за административно обслужване на бизнеса.

На срещата ще участват и шефове и екипи на стратегически и започващи капиталови компании. Сред тях ще са „ София Мед “ (компанията, производител на необятна гама валцовани и пресовани артикули от мед и медни сплави с необятно приложение в редица промишлености и в строителството), „ КЕЙ БИО ИНДЪСТРИ БЪЛГАРИЯ “ (известна с необятен набор от действия, в това число и с произвеждане и продажба на хранителна суспензия), Elca.bg (дигиталната платформа за сравняване на предложения за електроенергия) и Dexycon (ĸoмпaнията, paзpaбoтвaщa мoдyлни мoбилни решения като дигитaлни визитни ĸapтичĸи и cĸъcявaнe диcтaнциятa мeждy бизнeca и ĸлиeнтa).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР