Изтребители Тайфун“ на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати

...
Изтребители Тайфун“ на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати
Коментари Харесай

Великобритания вдигна под тревога изтребители „Тайфун“ заради руски бомбардировачи

Изтребители „ Тайфун “ на английските кралски военновъздушни сили са били вдигнати тази заран по паника, с цел да се включат в „ настояща интервенция “, след получена информация за интензивност на съветски самолети, оповестява „ Дейли Мейл “.



Два изтребителя са изхвърчали от база Лосимаут в Шотландия и са се отправили на юг към танкера за презареждане на гориво „ Вояджър “. От английското министерство на защитата оповестиха, че изтребителите са изпратени против „ неидентифициран летателен уред “, и че има информация за три съветски бомбардировача, които са изхвърчали.

„ Изтребителите „ Тайфун “ от база Лосимаут са вдигнати през днешния ден като предохранителна мярка против неидентифициран аероплан, идващ пространство, засягащо ползите на Англия.

Не се е стигнало да прехващане и след това Тайфуните са се отдръпнали “, уточни представител на институцията. Самолетите са изхвърчали в 5.25 ч. сутринта локално време за интервенция по западното крайбрежие на Шотландия. Напрежението сред Англия и Русия се ускори след нападението с новичок в Солзбъри и откакто английски изтребители прихванаха съветски аероплан до момента в който патрулират покрай Черно море.

RAF scrambles Typhoon jets from Lossiemouth after fears ‘unidentified aircraft’ were approaching the UK
https://t.co/cArEvaj598

— Dutch Aviation Photo (@DutchAviaPhoto) 10 декември 2018 година

Poss #QRA Typhoons launched from RAF Lossiemouth

Tanker continuing north

TARTN710 from Brize Norton https://t.co/SXXGXKTXGrpic.twitter.com/QXWfszCUI1

— CivMilAir ✈ (@CivMilAir) 10 декември 2018 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР