Източник: • Жозе Моуриньо става 100 000-ят клиент на Jaguar F-PACE • Футболният

...
Източник: •	Жозе Моуриньо става 100 000-ят клиент на
Jaguar F-PACE •	Футболният
Коментари Харесай

ЖОЗЕ МОУРИНЬО ПОСЕТИ ИЗНЕНАДВАЩО ПРОИЗВОДСТВЕНАТА ЛИНИЯ НА JAGUAR

Източник:

• Жозе Моуриньо става 100 000-ят клиент на Jaguar F-PACE
• Футболният управител Моуриньо изненада чиновниците на Jaguar, присъединявайки се към тях на производствената линия като най-новия член наекипа на Jaguar
• Jaguar F-PACE е актуалният „ Световен автомобил на годината “ и най-бързо продаващият се Jaguar до момента

Жозе Моуриньо посети изненадващо завода на Jaguar Land Rover в Солихъл, с цел да види как служителите конструират неговия нов автомобил, 100 000-я F-PACE.

Моуриньо носеше специфичен гащеризон на Jaguar и се насочи непосредствено към работниците, с цел да наблюдава производството на своя автомобил и да помогне на екипа при придвижването му по производствената линия.

Моуриньо сподели: „ Беше невероятно преживяване да посетя завода на Jaguar и да видя всички коли, технологии и усилена работа, влагани в разработването на подобен хубав автомобил. Jaguar е марка, с която съм обвързван от доста години. През 2014 година аз бях първият клиент в Обединеното кралство, който получи F-TYPE купе и в този момент да стана 100 000-ят клиент на Jaguar F-PACE е нещо много особено. “

При идването си в завода Жозе говори пред чиновниците, мотивирайки ги и обяснявайки за гордостта и пристрастеността, които човек влага в работата си и продуктите, които те основават.

Иън Калъм, шеф Дизайн на Jaguar, сподели: „ Страхотно е да имаме един от най-успешните футболни мениджъри зад волана на F-PACE - нашият SUV, който беше избран за най-хубав и най-красив автомобил в света от журито на „ Световен автомобил на годината “ за 2017 година Също като Жозе Моуриньо F-PACE значи индивидуален стил и най-хубаво показване. “

F-PACE е най-бързо продаваният Jaguar до момента и към момента е автомобилът Jaguar, който ще достигне най-бързо 100 хиляди продажби.

През 2016 година Моуриньо направи тест драйв с Jaguar F-PACE като част от екстремно преживяване за образование на водачи на мощни коли на Полярния кръг. Жозе Моуриньо усъвършенства изкуството на дрифтинга с висока скорост и шофирането върху лед с цялостна газ върху 60-километрово замръзнало езеро в оборудването на Jaguar за рискови изпитвания в Ареплог, Швеция.

Jaguar F-PACE предлага ненадминато съчетание на динамичност, жанр и деловитост. За да е сигурно, че всяка система функционира идеално даже при най-екстремните условия, новият F-PACE е подложен на една от най-тежките тестови стратегии, които компанията в миналото е създавала.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР