Източник: УМБАЛСМ Пирогов Най-малките пациенти на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов“

...
Източник: УМБАЛСМ Пирогов Най-малките пациенти на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов“
Коментари Харесай

Пирогов се сдоби с детска площадка

Източник: УМБАЛСМ " Пирогов "
Най-малките пациенти на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов “ към този момент ще могат да играят на детска площадка, до момента в който се лекуват в болничното заведение. Вчера оборудванията бяха публично открити от госпожа Никол Симънс, брачна половинка на посланика на Съединени американски щати в България, Н.Пр. Ерик Рубин, ръководителят на Съвета на шефовете на Фондация "Америка за България " Лин Дафт и изпълнителният шеф на лечебното заведение проф. доктор Асен Балтов.

Детската площадка не е била планувана в плана за реновиране на част от отделенията за малчугани, който тече сега. Тя е построена със средства на самостоятелни донори, в границите на самодейността на Фондация „ Америка за България “ - „ Малките герои “ .

„ Кампанията в действителност адресира концепцията за филантропията ва България. Ние имаме обичаи във филантропията и постоянно сме имали. И е хубаво да се обърнем още веднъж към тях “, сподели пред Bulgaria ON AIR Ивет Добромирова от дирекция „ Комуникации “ към Фондация „ Америка за България “ .

Вчера шефът на болничното заведение срещна представители на Борда на шефовете на фондацията с ремонтните действия в детските отделения, които не са реновирани от 30 години насам.

Свързани публикации.. Детската хирургия на Пирогов получи скъпо подаяние 0 УМБАЛ Пирогов с първата детска кола за спешна помощ 0 Григор Димитров застава зад идеята „ Малките герои “ 0

Инициативата “Малките герои” е продължение на действително настоящата реорганизация на детските отделения, която е финансирана от Министерство на здравеопазването. Подобренията обгръщат три етажа. На 23 октомври ще бъде формалното разкриване на напълно ремонтираните и интериорно преобразени детски клиники на УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “, оповестиха от пресцентъра на болничното заведение.

Припомняме, че това лято детската хирургия на „ Пирогов “ получи скъпо подаяние. То бе предадено от група „ Заедно в доброто”, която събра над 800 книжки и играчки за малчуганите, които се лекуват в болничното заведение. Целта е децата в отделението да разполагат с библиотека, с която да се развличат по време на престоя им в лечебното заведение.

Още за новата облага на "Пирогов " може да видите във видеото на Bulgaria ON AIR:

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР