Източник: СБАЛДБ Проф. д-р Иван Митев“ Актьoри ще радват пациентите

...
Източник: СБАЛДБ Проф. д-р Иван Митев“ Актьoри ще радват пациентите
Коментари Харесай

Aктьори ще радват пациентите в детската педиатрия

Източник: СБАЛДБ „ Проф. доктор Иван Митев “

Актьoри ще радват пациентите в СБАЛДБ „ Проф. доктор Иван Митев-София. Инициативата, която е на Фондация „ За нашите деца “, цели основаване на повече позитивни страсти измежду малчуганите, лекуващи се в болничното заведение.

Болничният престой води до стрес и неприятни прекарвания както за дребните пациенти, по този начин и за родителите. Затова в педиатрията ще има тематични ежемесечни събития, насочени към децата. Първото се споделя Ден на насладата и ще се организира на 25 април. Тогава в „ Проф. доктор Иван Митев “ ще гостуват актрисата Звездомира Георгиева и музикантът Константин Кучев.

Инициативите за децата в педиатричната болница са по план „ Грижа в ранната възраст “, изпълняван от фондация „ За нашите деца “, с финансиране от фондация ОУК. Проектът цели да усъвършенства развиването и благосъстоянието на децата в ранна възраст (0-7г.) като вкара интегриран здравно-социален и семейно-ориентиран метод към грижата за децата.
Свързани публикации.. Стотици желаеха закон за персоналната помощ 0 Безплатни прегледи за рак на маточното тяло в София 0 18 април – Европейски ден за правата на пациентите 0

Специализираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания е единствената в страната независима профилирана детска болница, която осъществяваща сложна, модерна диагностична, лечебна, преподавателска, научно изследователска и организационна действия по проблемите на детското опазване на здравето. Тя разполага със 7 клиники, 10 клинички отделения по разнообразни лечебни профили на детските заболявания, клинична лаборатория, рентгеново поделение, виросологична и микробиолоогична лаборатории.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР