Източник: Renault затвърждава ангажимента си към околната среда като осигурява безплатен трансфер

...
Източник: Renault затвърждава ангажимента си към
околната среда като осигурява безплатен
трансфер
Коментари Харесай

Renault ZOE ще превозва безплатно всички желаещи пътници от Летище София за една седмица

Източник:

Renault затвърждава уговорката си към околната среда като обезпечава безплатен трансфер на всички идващи пасажери от летище София от 24-ти до 30-и юни. Инициативата е проведена по повод края на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз, към което Renault България беше сътрудник в рамките на шест месеца дружно със Societe Generale и Schneider Electric.

Електрическите коли са позиционирани на Летище София, Терминал 2 и ще транспортират всички идващи гости до мечтани от тях дестинации в рамките на град София. Пътниците ще имат възможността да се срещнат с най-продавания електромобил в Европа и да се възползват от безплатен трансфер с нулеви СО2 излъчвания единствено срещу записване на особено гише на летището.

От старта на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз през януари тази година Renault ZOE транспортира делегатите от категория B и C със 100% електрическа флота. 15-те електромобила са осъществили над 2200 трансфера и са минали общо над 78 000 км за интервала на партньорството.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР