Източник: Refan Изобилието от козметични продукти за поддържане на перфектен

...
Източник: Refan Изобилието от козметични продукти за поддържане на перфектен
Коментари Харесай

Козметолозите на REFAN съветват: погрижете се за кожата преди първите бръчки

Източник: Refan

Изобилието от козметични артикули за поддържане на съвършен външен тип е впечатляващо, само че с цел да бъде изборът верен и осведомен, нужно е да потърсим мнението на експертите в тази област.

Обърнахме

се към козметолозите на REFAN , с цел да ни опишат за козметичните артикули, предлагани от компанията

и по какъв начин да ги използваме, с цел да бъдем в крайник с времето, само че и да не му разрешаваме да оставя своите следи по нас.

Съвсем разумно техните рекомендации стартират с грижата за кожата на лицето денем, а първата крачка в тази тенденция е предварителната защита. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, с цел да започнете

битка с тях. Погрижете се за своята кожа още до момента в който е млада и свежа, с цел да я запазите по-дълго

такава.

Подходящ за задачата е дневният крем за лице Gardenia and rose на REFAN , който съдържа дестилат от стволови кафези от гардения и розово масло.

Екстрактът от стволови кафези от гардения подтиква синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация. В продуктът на REFAN той е комбиниран с розово масло, което съдържа 300 потвърдени съставки и е уместно за всички видове кожа . Дневният крем за лице Gardenia and rose пази кожата от нездравословното влияние на UV-а и UV-в лъчите и е предопределен за предварителна защита преди появяването на първите бръчки. Подходящ за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Свързани публикации.. Рефан поддържа Форум бременност и детско здраве 0 REFAN - обичана марка на българския консуматор 0 Нов артикул на REFAN бори бръчките без взаимни отстъпки 0

Друг подобаващ артикул от портфолиото на REFAN , предложен от козметолозите за предварителна защита против стареенето, е дневният крем за лице

Vitamin C. Той е обогатен с скъпия витамин, който подтиква синтеза на колаген , укрепва тъканите и понижава нездравословното влияние и напрежението, нанесени от факторите на околната среда.

Дневният крем за лице

Vitamin C

е с антиоксидантно деяние, защищава кожата от UV-лъчите

и образуването на свободни радикали и по този метод се бори с преждевременното стареене . Придава ярък и лъчезарен тип на кожата. Резултатите от извършен потребителски текст с продукта демонстрират 100% търпимост на потребителите към него, като в резултат на използването му те са почувствали кожата си по-омекотена и загладена, с подравнен загар и по-стегнат овал.

Дневните кремове за лице Gardenia and rose и Vitamin C на REFAN не съдържат парабени и се нанасят заран върху чиста и суха кожа на лицето.

За качеството на продуктите на REFAN приказват достиженията на козметичния бранд

- Златен документ в класацията „ Любима марка на българския консуматор 2017 ” за най-вече потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите

Козметика “ и „ Българска марка “.

За техния професионализъм безапелационно приказват достиженията на козметичния бранд

- Златен документ в класацията „ Любима марка на българския консуматор 2017 ” за най-вече потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „ Козметика “ и „ Българска марка “.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР