Източник: Рефан България За пета поредна година Puls.bg и Инвестор

...
Източник: Рефан България За пета поредна година Puls.bg и Инвестор
Коментари Харесай

Рефан подкрепи Форум бременност и детско здраве

Източник: Рефан България

За пета поредна година Puls.bg и Инвестор Медия Груп провежда

Форум бременност и детско здраве . За първи път събитието се организира в Пловдив.

Седмото издание на Форум бременност и детско здраве сложи на обсъждане вълнуващи тематики и въпроси, свързани с бременността, раждането, грижите за новороденото и детското здраве.

„ Целта ни е освен в едно пространство да съберем водещи български лекари и експерти и получите надеждна, настояща и тествана на база удобен опит информация от тях, а да скъсим сложени дистанции посред ни и забележим, че ние сме един тим, работещ екип за здравето и положителното на децата ни “ сподели при откриването му Румяна Тасева, модератор на форума и гл.редактор на Puls.bg.

Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив означи няколко значими тематични акцента :

Свързани публикации.. Форум бременност и детско здраве покори и Пловдив 0 1 200 души посетиха Форум бременност и детско здраве 0 „ Рефан България “ с отличие от Forbes Business Awards 2016 0

Женска консултация – упования и реалност; Как да преодолеем известни недоволства на дискомфорт през бременността с естествени средства?; Съвременни аспекти на естественото раждане; Раждането - неповторима опция да дарите или съхраните стволови клетки; Кърменето - да разбием митовете; Неонатален интервал - за какво е най-важният месец от живота ни?; Можем ли и по какъв начин да профилактираме острите респиратони инфекции при децата?

За наслада на всички

от Рефан България предоставиха подобаващи комплекти за участниците във форума, които бяха изтеглени посредством лотария. Не единствено късметлиите обаче получиха дарове от REFAN . Такива имаше и за всеки един участвал на форума.

Щедра и непрекъсната е поддръжката, която компания РЕФАН България оказва във всички материални и духовни сфери на публичния живот - обществена, здравна, спортна, културна, просветителна.

От огромно значение е, че тази междинна по величина компания поема обществени отговорности, присъщи на компании с доста по-големи финансови благоприятни условия.

Неслучайно пловдивският бранд получи специфичната премия за обществена и социална активност от Forbes на шестата публична гала Forbes Business Awards 2016!

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР