Източник: По време на Автомобилен салон Женева 2018, Citroën ще акцентира

...
Източник: По време на Автомобилен салон Женева 2018,
Citroën ще акцентира
Коментари Харесай

CITROËN ПРЕДСТАВЯ НОВОТО СИ ЛИЦЕ В ЖЕНЕВА: ОБНОВЕНА, ХАРМОНИЧНА ГАМА СЪС СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ

Източник:

По време на Автомобилен салон Женева 2018, Citroën ще подчертава върху измененията на марката като покаже изцяло актуализирани 6 модела, всички пуснати в продажба в Европа през последните 2 години. Гамата е модерна, има мощно наличие, представя новото лице на Citroën и е по-последователна и хармонична от всеки път. Автомобили, които показват мощните страни на марката – самоуверен дизайн, неповторим характер и повсеместен комфорт, осигурен благодарение на програмата Citroën Advanced Comfort®..

• На салона международна премиера ще направи новият Berlingo, трето потомство на един автомобил – икона, чиято цел е да продължи триумфа на своите предшественици като предлага съвременни интелигентни решения за облекчение на водача, нови функционалности, които да осигурят повече деловитост и комфорт, и в същото време е в цялостен синхрон с новите кодове на Citroën.
• За пръв път на международно автомобилно ревю ще се появи и новият C4 Cactus. Неговите козове са супер високо равнище на комфорт, свежо лъчение и разработеното ново окачване Progressive Hydraulic Cushions™, което прави своята премиера в Европа точно с него.
• Citroën ще покаже и своето предложение от 3 автомобила MPV, които могат да превозват от 5 до 9 души на борда си. Марката обединява своите модели MPV под общото наименование SpaceTourer, което ще замести Picasso. На салона ще бъдат показани C4 SpaceTourer Rip Curl, който към този момент е на пазара и неговият концептуален ван 4х4, които не познава ограничавания по повод на приключенията - SpaceTourer Rip Curl Concept.
• Светлината на прожекторите пада и върху SUV офанзивата на марката с новия C3 Aircross Compact SUV, който към този момент доближи 50 000 продажби, както и върху бестселъра C3, който ще бъде показан в актуалните специални серии "Elle ".

Динамизмът, който се простира отвъд продуктите и показва 360° тактика на марката се вижда в обновяването на визията на шоурумите и новите мобилни услуги. Всичко това дава още по-достъпно и приятелско цялостно изживяване.

На своя щанд с площ1100 m2, Citroën ще представи изцяло обновената си, съвременна гама автомобили, която изцяло подхожда на заявката на марката за промяна. Всеки модел резервира своята собствена идентичност и в това време притежава стилистичните кодове на Citroën както и цялостен комфорт, обезпечен въз основата на програмата Citroën Advanced Comfort®. Тази продуктова атака продължава да се развива и с помощта на нея марката да расте. През 2017, растежът е 7.5% (с изключение на Китай). В Европа, резултатите са най-добрите от 6 години с осъществени 786 000 продажби. Ръстът на продажбите води до увеличение на пазарния дял и за пътнически, и за товарни коли. През 2018 тази наклонност ще се следва на базата на:

NEW BERLINGO: ПРЕМИЕРА НА ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ АВТОМОБИЛНА ИКОНА
Създателят на сегмента “leisure activity vehicle ” през 1996, Citroën, през днешния ден показва своя нов Berlingo. Целта на този модел е да продължи успеха на своите прародители. Силуетът му е продължение на това, което се е трансформирало в препоръка на пазара по отношение на деловитост. В пълна хармония с последните модели на марката, новият Berlingo е още по-модерен със своя дизайн и прочит на комфорта. Той приема новата морфология и стилистични кодове на Citroën и несъмнено демонстрира характер. Както постоянно до в този момент, той е практичен в всекидневието като предлага изключителен размер и модулируемост на борда. Berlingo се създава на нова платформа, оборудван е с 19 системи в помощ на ръководството, 4 технологии за свързаност, мотори от последно поколение и предлага изключителен комфорт. Моделът се предлага към този момент в две дължини, M и XL (5 и 7 места) и ще бъде лансиран през втората половина на 2018.

NEW C4 CACTUS: СУПЕР КОМФОРТНИЯ АВТОМОБИЛ В СЕГМЕНТА
Citroën показва за пръв път на международен авто салон новия C4 Cactus, модел, който предлага супер комфорт. C4 Cactus е доста освежен и доближава нови измерения във връзка с технологии и двигатели, като в това време запазва своята ярка персоналност и предлага изключителен комфорт. Стилът на автомобила е дръзновен и съвременен както до сега и в същото време статусът му е подсилен. В интериора, новият С4 Cactus посреща пасажерите в спокойна и уютна атмосфера, наподобяваща пашкул. Възползващ се от програмата Citroën Advanced Comfort®, новият C4 Cactus е първият автомобил в Европа, оборудван с новото окачване Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), което създава усещане на возене "magic carpet ride ". Също така, това е и първият автомобил екипиран със седалки Advanced Comfort seats.

ЗАВЪРШЕНА ГАМА МОДЕРНИ MPV МОДЕЛИ
Нов сплотяващ автограф: SpaceTourer, който вече ще включва 3 модела MPV. В рамките на автомобилното ревю в Женева и заедно с лансирането на новата автоматична 8-степенна скоростна кутия, Citroën обновява имената на моделите C4 и Grand C4 Picasso и те към този момент ще се оферират като C4 SpaceTourer и Grand C4 SpaceTourer. Марката обединява под едно име своите модели, които могат да транспортират от 5 до 9 души на борда си. Всички въз основата на платформата EMP2, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer и SpaceTourer се характеризират със запаметяващ се дизайн, уникално преживяване по повод на комфорта, мотори и технологии от последно потомство.
Citroën продължава своето партньорство с Rip Curl и показва най-хубавото от мобилността в лицето на SpaceTourer Rip Curl Concept. Моделът резервира фокуса на SpaceTourer върху спортовете навън и получава по-добри офроуд благоприятни условия с трансформацията 4x4 от Automobiles Dangel. И за оптимална независимост, той е оборудван в компактен къмпинг автомобил от Pössl. Трансформацията и новия комплект се предлагат в гамата на SpaceTourer.
Освен този модел на пазара сега се предлага и C4 SpaceTourer Rip Curl.

2 БЕСТСЕЛЪРА: NEW C3 И NEW C3 AIRCROSS COMPACT SUV
Два атрактивни модела с темперамент и жанр, които оферират комфорт от най-висок клас, деловитост и демонстрират успешното ново позициониране на Citroën. Новият C3 към този момент надмина 300,000 продажби и на салона се показва с нови съвременни серии - "C3 ELLE ”. До него застава новият C3 Aircross Compact SUV, първият модел от SUV офанзивата на Citroën в Европа, който предлага най-добрата модулируемост в сегмента. От лансирането му до в този момент на пазара има над 50 000 продадени автомобила.

Растежът на марката е предизвикан от цялостното й модернизиране – например цветни и приятни шоуруми, напомнящи „ павилион “ и приспособени към новите изисквания на потребителите. Такъв е новият магазин, ситуиран в центъра на Париж, "La Maison Citroën ". Тук се подреждат и услугите като Citroën Advisor, Rent & Smile и Earn & Drive, които не престават да се развиват и да улесняват цялото преживяване на клиентите с колите, както и да работят в посока транспарантни връзки и доверие.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР