Източник на изображението: www.pexels.com Петър Дънов: Гледайте, където стъпи женският крак,

...
Източник на изображението: www.pexels.com
Петър Дънов: Гледайте, където стъпи женският крак,
Коментари Харесай

Обичаната жена, е сила, която не може да бъде спряна

 обичаната жена Източник на изображението: www.pexels.com

Петър Дънов: „ Гледайте, където стъпи женският крайник, всичко стартира да се движи единствено напред – и науката, и религията, и музиката, всичко за което се сетите. Жената е почвата, в която всичко процъфтява. Запомнете едно: в случай че дамата изчезне, всичко ще изчезне: и науката, и музиката, и изкуството. Красота, благосъстояние, познание, мощ – всичко се съдържа в душата й. “

Тя ще излъчва благополучие, където и да се намира. Ще свети, правейки този свят красиво, чисто, пъстро място за живот.

„ Обичаната жена се отличава с деликатност. Груба дума не може да излезе от устата й “, Дънов.

Ако една жена се усеща обичана по метода, по който тя заслужава, то с всеки минал ден защитните й стени постепенно ще стартират да се разпадат. Бавно ще разпростира криле, с цел да ги разпери, да се понесе с лекост. Ще се открие, ще блесне с цялата си хубост и добрина. Ще се трансформира в най-хубавата версия на себе си.

Обичаната жена ще ти покаже тези страни от себе си, които в никакъв случай не е разкривала пред никой различен. Тя ще се трансформира в заслужен съперник по зарево и на най-ярката и красива звезда в небесната простор. Защото тя се усеща обичана жена. Чувства се удобно и задоволително сигурна, с цел да бъде себе си – толкоз същинска и невероятна.

Виждате ли, тя надълбоко цени най-вече тези хора, на които може да има доверие и които държат на думата си. Съвсем справедливо, тъкмо тези хора се назовават мъже на достойнството! Определено ще оцени този, който прави и невъзможното да я обича такава, каквато е, и както заслужава. Този, който желае да я направи, и я прави, същинска и щастлива жена. А тя от своя страна ще удвои тези старания и ще даде на колегата си още повече обич.

 обичаната жена Източник на изображението: www.pexels.com

Обичаната жена става духовно по-силна и уравновесена!

Да, тя към този момент е мощна сама по себе си, само че в случай че в живота й се появи онази обич, която ще й разреши да покаже слабостите, които е скрила надълбоко в себе си, тя ще почувства силата и капацитета да промени света.

Защото нейната мощ и самостоятелност не я вършат безчувствена.

Казват, че в случай че обичаш една жена по метода, по който може единствено един, тя отваря мозъка, сърцето и душата си за него.

Тя ще спре да крие възприятията си. Тя ще приказва истината, без да се опасява от незнайното, без да се тревожи, че може бъде наказана. Тя ще приказва свободно за всичко, което я тормози, ще стане по-уверена и безстрашна.

 обичаната жена Източник на изображението: www.pixabay.com

Казват, че обичаната жена се стреми да прави в действителност велики каузи.

Всички тежки моменти, през които е минала, всички тежки загуби, които е понесла, са съдействали да загуби съвсем всичко от себе си. Карали са я да се съмнява, губила е пъклен доста сила.

Токсичните хора пробвали се да угасят светлината й, да я опитомят, да я дресират, да й счупят крилата, да лишават лъчезарната й усмивка, пробваха да я накарат да има вяра, че не е задоволително добра.

Но една такава любов ще/я въодушеви да полети още веднъж!

Защото в живота й има сътрудник, който ще я поддържа. До нея ще бъде човек, който има вяра в нея, даже, когато тя сама се съмнява в себе си.

Жена, която се усеща обичана, която усеща безусловната мъжка поддръжка и протекция, се трансформира в действие, която мъчно може да бъде спряна.

Тази щастлива жена ще излъчва благополучие, където и да отиде. Ще озарява, ще краси, ще бъде положително, правейки този свят по-добро място за живеене.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР