Източник: MediapoolКадър: Youtube, Телевизия ВидинНовият кандидат за правосъден министър Иво

...
Източник: MediapoolКадър: Youtube, Телевизия ВидинНовият кандидат за правосъден министър Иво
Коментари Харесай

Mediapool: Иво Атанасов е краен противник на Истанбулската конвенция и остър критик на лидерите на ДБ и ИБГНИ

Източник: Mediapool

Кадър: Youtube, Телевизия " Видин "

Новият претендент за правосъден министър Иво Атанасов е някогашен арбитър и сегашен юрист. Той е краен съперник на Истанбулската спогодба, както и изострен критик на водачите на " Демократична България " (ДБ)  и " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ).

Иво Атанасов няма прочут фейсбук профил, само че има медийни изяви, от които се схваща, че по никакъв начин не харесва възможните сътрудници на " ИТН " (ИТН), само че най-много не харесва Истанбулската спогодба на Съвета на Европа за битка с насилието върху дами.

" Когато протестирахме против Истанбулската спогодба, той (Николай Хаджигенов) я защитаваше. Аз не желая да съществува тази перверзност в българския морал. Срещу Истанбулската спогодба съм краен. Хаджигенов, в случай че желае да ражда или да кърми, аз не желая. Има си майки за тази работа “, изяснява претендентът за министър на правораздаването в изявление за телевизия " Видин “ от началото на годината, представено от .

Това е известната подправена вест за " Истанбулската спогодба ", че утвърждението ѝ ще докара до легализирането на гей браковете и третия пол в България. Тезата всеобщо се застъпваше от националистическите партии и най-много Вътрешна македонска революционна организация. И без конвенцията в България човек може да смени пола си, само че към момента мъж не може да стане раждаща жена.

Иво Атанасов от Има Такъв Народ подлага на критика още Мая Манолова, Татяна Дончева, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Той обобщава, че те не могат да бъдат опция на ГЕРБ.

Христо Иванов е избран като правист, който не е влизал в правосъдна зала и е получавал финансиране от български и интернационалните Неправителствени организации, както и че е бил министър в държавното управление на ГЕРБ.

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов също не можел да е опция на ГЕРБ, тъй като това било " все едно Костов да излезе от нафталина “. Татяна Дончева била против референдума на Слави Трифонов, а Мая Манолова " предлага Пеевски и се усмихва ".

" Държали са Бойко за шлифера, усмихвали са се до него на трибуната, не са те алтернативата “, обобщава Атанасов.

Иво Атанасов споделя, че правосъдната промяна минава през промяна на основния прокурор Иван Гешев, тъй като той бил " страж на мафията “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР