Източник: ЛамятаОвен Срещите и запознанствата през този ден могат да

...
Източник: ЛамятаОвен Срещите и запознанствата през този ден могат да
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец

Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.
 

Близнаци

Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...
 

Рак

Ако отказвате да признаете, че нещата не са напълно по този начин, както би трябвало, това напълно не значи, че в живота Ви всичко върви чудесно. Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата действителност, само че по едно и също време с това изпускате от взор доста прелестни неща. Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи през днешния ден, и по тази причина престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е единствено безрезултатна загуба на време. Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на същинския живот. Обезателно ще съумеете!
 

Лъв

Трябва да сте подготвени за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и прелестен, защото той готви за всички представители на Вашия знак доста тествания. Възможни са инспекции при Вас, от които проверяващите да останат извънредно недоволни. Не са изключени санкции и други наказания. В качеството на обезщетения за породените неудобства, ще Ви чака цялостно взаимно схващане с околните, естетика в сантименталните връзки, а също и потребни препоръки от остарели другари. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в това, което приказват родителите, тъй като от тях може да научите нещо значимо.
 

Дева

Днес би трябвало да запознаете своя обичан човек с нещо доста значимо, с което в никакъв случай и никого до в този момент не сте запознавали. Това ще бъде доста виновна крачка, символизираща още по-голямото ви доближаване. Затова авансово помислете, до какъв брой сте подготвени за това.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
 

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.
 

Стрелец

Днес може да зародят някакви несъгласия сред Вас и Вашата втора половинка. Виновен за казуса може да се окаже всеки от вас. Само че звездите допускат, че по-скоро проблемите ще зародят от Вас... Ако сте склонни да приемате препоръки, то съгласно звездите е най-добре да не форсирате събитията, а да ги приемате такива, каквито са..
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
 

Водолей

Отношенията Ви с деловите сътрудници се оказват доста неравномерно. Шефовете Ви са доста удовлетворени от Вас, само че за сътрудниците Ви не може да се каже същото. Постигнатото провокира злоба, недоброжелателите се засилват и доста от взаимните ви планове са под опасност от срив. Днес би трябвало да сте прекомерно внимателни при избора на настоятелен сътрудници. За този ден звездите Ви дават обещание поддръжка от родственици и другари. Не са изключени съществени различия с обичания човек.
 

Риби

Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да кавате през днешния ден „ не ” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР