Източник: ЛамятаОвен Не трябва днес да разчитате прекалено на своя

...
Източник: ЛамятаОвен Не трябва днес да разчитате прекалено на своя
Коментари Харесай

Хороскопът ви за днес. Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: Ламята

Овен
Не би трябвало през днешния ден да разчитате прекомерно на своя обичан човек, даже да е доста виновен и благонадежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи в действителност единствено от Вас, тъй като другояче ще бъде огромна вероятността да сгрешите и да се получи напълно не оня реаултат, който бихте желали.

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи единствено на Вас, и че нещо обезателно ще рухне, в случай че си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е доста по-подходящ за отдих, в сравнение с за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в уединение. Ако доста постоянно Ви прекъсват, може да допуснете доста неточности. Ще можете да блеснете на огромна колекция, където ще давате звук и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате старания, с цел да станете център на внимание.
 

Близнаци

Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.
 

Рак

Бъдете деликатни, в случай че планувате някакви дълготрайни мероприятия: има риск да се обвържете с неизпълними отговорности или връзки, които ще донесат повече проблеми, в сравнение с наслади. Въобще, този ден е доста подобаващ, с цел да се концентрирайте на настоящия миг и да се постараете да се справите с това, което не Ви харесва. Отношенията с околните се подреждат комплицирано. Възможни са провокации от страна на родственици, както и опити да Ви накарат да действате под непознати заповеди. Защитавайте своите ползи, даже и да се наложи да действате много твърдо.
 

Лъв

Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
 

Дева

За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.
 

Везни

Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло управлявате обстановката. В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности и за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.
 

Козирог

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста елементарно, да Ви изясни някаква истина, която по този начин дълго не сте могли да схванете. За благополучие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и подготвени да деянията по-голяма интензивност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това възприятие.
 

Водолей

Днес престои малко да поизлъжете своя обичан човек, с цел да не му развалите настроението или визията му за Вас. Само че не забравяйте, че тайното рано или късно става очевидно. Заптова, в случай че имате опция да не лъжете, не го правете!
 

Риби

Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР