Източник Фокус, снимка БулфотоТрябва да има възмездие по случая с

...
Източник Фокус, снимка БулфотоТрябва да има възмездие по случая с
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Трябва да има възмездие по случая с починалото 3-годишно дете, искам да се отстранят всички, замесени в смъртта му

Източник Фокус, фотография Булфото

Трябва да има отмъщение по случая с умрялото 3-годишно дете, желая да се отстранят всички, забъркани в гибелта му. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на откриването на постоянното държавно съвещание, съобщи кореспондент на  Агенция „ Фокус “ .

„ Искам Ананиев да в профил всички шефове на лечебни заведения, забъркани в процеса със гибелта на тригодишното дете. Говорете с прокуратурата да полазват ВМА за експертизите, би трябвало да има отмъщение. От наша страна това, което би трябвало да се направи, ще се направи през днешния ден. Незабавно да се махат оттова, до момента в който свършват инспекциите и се намерят отговорните. Направихме детски отделения, толкоз пари за опазване на здравето се дават “, добави още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР