Източник: Флагман, снимка: Булфото, видео: Анна-Мария Сиракова, You tubeАнна-Мария, дъщерята

...
Източник: Флагман, снимка: Булфото, видео: Анна-Мария Сиракова, You tubeАнна-Мария, дъщерята
Коментари Харесай

Дъщерята на Христо Сираков се сбогува с него по емоционален начин

Източник: Флагман, фотография: Булфото, видео: Анна-Мария Сиракова, You tube

Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по извънредно прочувствен метод с татко си.  

На скромното празненство, което се организира в този миг в столичен клуб с най-близките му, тя изпя една от обичаните му песни, а до момента в който бе с микрофона на видеостената зад тила й се прожектираха фотоси от фамилния списък, които са запечатали голям брой щастливи моменти.

Анна-Мария е момиче с благ глас, страховит темперамент и мощна воля. Христо Сираков се гордееше доста с нея и това, което е постигнала. Многократно повтаряше пред другари, че Анна-Мария има ужасно бъдеще – на мощна и сполучлива дама.

Публичният му облик бе на плейбой №1 в България, само че в действителност той бе любящ и подкрепящ татко. Анна-Мария е щерка от първия му брак, а от втория – с Ирен Онтева има наследник – Кристиян на 15 години, който през днешния ден мъчно одобри сбогуването с татко си. Тийнейджърът бе под директното настойничество на татко си, който се грижеше за него и се стремеше да го построи като стабилен мъж.

В същото време Флагман.бг разбра къде ще бъде разпилян праха на Христо Сираков - на вилата му край София, в Италия и до гроба на татко му.

Това е обичаната ария на Христо Сираков, която неведнъж е слушал, когато се усеща уединен, а и освен. Повтарял е, че като че ли е писана за него. Днес тя звучеше на траурната върволица:

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР