Източник: ББА С 212 на 180 гласа д-р Иван Маджаров

...
Източник: ББА С 212 на 180 гласа д-р Иван Маджаров
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров е новият председател на БЛС

Източник: ББА

С 212 на 180 гласа доктор Иван Маджаров се наложи пред досегашния ръководител на Българския лекарски съюз доктор Венцислав Грозев след оспорван балотаж. Така съсловната организация се поема от издигнатия от Пловдивската районна гилдия кандидатура за 68-ия отчетно-изборен събор, който тече в Боровец.

Четирима бяха претендентите за поста, измежду които познатият от предходните два преди този на Грозев мандата - доктор Цветан Райчинов, излъчен от Русенската гилдия. В надправарата се включи и доктор Георги Тодоров, който понастоящем е член на Контролната комисия на съсловната организация.

Д-р Иван Маджаров е изключително уважаван доктор и сътрудник. През януари за повторно заема поста шеф на Районната здравноосигурителна каса в града на тепетата. Печели доверието на съсловието на локална почва с мениджърските си и административни умения. Същевременно той е един от най-търсените експерти по

УНГ.

Ръководи многопрофилната болница "Пълмед ", някогашен шеф е на първомайската МБАЛ. Работил е още в МБАЛ "Пловдив ".

Завършил е пловдивския медицински университет, има магистратура по здравен мениджмънт.

Доскоро доктор Иван Маджаров бе ръководител на обединяването Българска болнична асоциация, като понастоящем остава заместник-председател на организацията.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР