Източник: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда Ще посрещаме пациентите си

...
Източник: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда Ще посрещаме пациентите си
Коментари Харесай

Модерен център за асистирана репродукция отвори врати в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Източник: Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Ще посрещаме пациентите си с човешка топлина, ще се грижим за тях с

професионализъм и отговорност, твърдят от лечебното заведение


Аджибадем Сити Клиник Център за асистирана репродукция отвори порти за всички, които се нуждаят от способена консултация и съответно лекуване във връзка на репродуктивни проблеми. Лентата прерязаха изпълнителният шеф на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда доктор Венелина Милева, началникът на новата конструкция доктор Мефтуне Шефектова, доктор Мария Георгиева - началник на Центъра за асистирана репродукция към Министерство на здравеопазването, заместник-директорът на групата лечебни заведения господин Хюсеин Гьоксел и заместник-директорът на Болница Токуда господин Билал Демирлер. Към радостното събитие се причислиха и известни лица, които застават зад идеята за повече благоприятни условия за сбъдване на фантазията на двойки с репродуктивни проблеми в България – Тити Папазов, Йордан Йовчев, Димитър Павлов.

„ Това е една сериозна инвестиция, с която допълваме нашите сложни благоприятни условия за диагностика и лекуване в региона на фамилното здраве, на което Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда обръща особено внимание “ , сподели доктор Венелина Милева. По нейните думи новият център съчетава в себе си софтуерните благоприятни условия, умения и опит на екипа, управителен от доктор Шефкетова.

„ Важно е и това, че центърът ще работи в тясно съдействие с реновираното акушеро-гинекологично поделение, което бе намерено през февруари, а по този начин също и с всички наши сътрудници “, добави доктор Милева.

Тя изрази увереност, че взаимните старания на експертите от тези структури ще дадат благоприятни условия повече двойки да изпитат щастието на родителството.

„ Като нов инвитро център ние имахме неповторимата опция и поддръжка да създадем лаборатории, съобразени със актуалните нововъведения в репродуктивната медицина, които могат и ще дадат късмет на нашите двойки както при подбора и селекцията на сперматозоидите, другите технологии при оплождането на яйцеклетките, развъждането на ембрионите и техния трансфер. Надявам се дружно да успеем да помогнем на доста двойки да осъществен своята фантазия за рожба, а по този начин също да им бъдем потребни при раждането и развъждането на тяхното дете. “, сподели

доктор Мефтуне Шефкетова
, шеф на новия център.

По нейните думи структурата ще интегрира новаторски практики и най-модерни технологии, съчетани с високия професионализъм и опита на екипа. От друга страна, всички медици, които работят в тях ще посрещат пациентите с човешка съпричастност и ще стараят да им предложат самостоятелни решения и съвременна грижа . В работата си центърът ще разчита и на поддръжката на по-големите структури в фамилията на Аджибадем – Аджибадем Лабмед и Аджибадем ин витро център – Истанбул.

Д-р Шефкетова сложи акцент и върху един доста значителен аспект в активността на центъра – опцията да запазят репродуктивен материал за по-дълго време.

Свързани публикации.. Онколози от Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда: В връзка с сътрудници от целия свят разбрахме, че сме там, където би трябвало да бъдем 0 Неизясненият стерилитет – по какъв начин да излезем от лабиринта 12 Проф. Атанас Щерев: В зората на инвитрото не се проумяваше смисъла на ехографската техника 0

„ Над 145 хиляди двойки в България имат репродуктивни проблеми. В международен мащаб 9% от младите мъже и 11% от дамите в репродуктивна възраст имат проблем при зачеването. Значение има и нуждата на доста мъже и дами, на млади девойки и момчета да замразят репродуктивен материал по разнообразни аргументи – идна химиотерапия или лъчетерапия, преимущество на развиване в кариерата и отсрочване на бременността, липса на сътрудник в подобаващото време “, сподели доктор Шефкетова.

Върху фертилитета на двойката въздействат редица фактори на средата – стресът, храненето, двигателната интензивност, използването на алкохол, тютюневи произведения или наркотични субстанции и други, напомнят експерти от центъра. Те обръщат внимание и върху обстоятелството, че аргументите за ненастъпването на бременност от позиция на фамилията са разпределени по равно – в 1/3 от случаите става дума за мъжки фактор, при 1/3 – за женски, и при 1/3 – за композиция от аргументи и при двамата сътрудници. Ето за какво сполучливото забременяване и изхабяване на бременността постоянно изисква мултидисциплинарни решения, включващи подготвеност в разнообразни сфери на медицината.

В Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда фамилиите могат да намерят всички нужни експерти , ангажирани да ги поддържат при зачеването, следене на бремеността, раждането и развъждането на детето.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР