Изтичанията на информация за iPhone 16 става все по-редовни, а

...
Изтичанията на информация за iPhone 16 става все по-редовни, а
Коментари Харесай

iPhone 16 ще изглежда „коренно различно“, потвърждава нов лийк

Изтичанията на информация за iPhone 16 става все по-редовни, а последното идва от благонадежден източник на предварителна информация и е свързвано с дизайна на камерите на устройствата.

Става дума за „ редизайна “ на задната камера, който ще претърпят iPhone 16 и iPhone 16 Plus.

Това съответно приключване идва от серийния типстър @SonnyDickson (чрез MacRumors) и демонстрира отвесната форма на хапче, към която Apple явно се стреми тази година, когато става въпрос за двата обектива на гърба на по-евтините базови модели iPhone.

Това е слух, на който сме ставали очевидци и преди, само че колкото повече приключвания на информация виждаме в същата тенденция, толкоз по-склонни сме да имаме вяра, че са точни. И въпреки всичко, нищо не е несъмнено, до момента в който Apple не показа устройствата през септември.

В последните iPhone-и двете задни камери са ситуирани диагонално върху квадратна подутина. Вертикалното нареждане, което виждаме в тези нови лийкове e употребявано от Apple и преди, само че с цел да го откриете, би трябвало да се върнете към iPhone 12 от 2020 година.

Що се отнася до аргументите, заради които може да се направи този противоположен завой – наподобява, че повода може да е снимането на пространствено видео. Докато iPhone 15 Pro и Pro Max могат да записват в този специфичен видео формат с 3D усъвършенстване (това видео е предопределено за възпроизвеждане на на Apple Vision Pro), двата по-евтини модела от 2023 година не могат.

Вертикалното разположение на двойните камери може да разреши записването на пространствено видео, което ще го направи налично за повече смарт телефони и повече хора. Може би инженерите на Apple просто харесват и външния тип на тази класификация на обективите и считат, че е време за смяна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР