Изтичането на кадри от въоръжените сили намаля, защото е достигнат

...
Изтичането на кадри от въоръжените сили намаля, защото е достигнат
Коментари Харесай

Иван Милов: Армията винаги е била чуждото дете в семейството

" Изтичането на фрагменти от въоръжените сили понижа, тъй като е доближат минимумът, с цел да може една войска да съществува ". Това съобщи Иван Милов, ръководител на Българската офицерска легия " Раковски ".
По думите му помощта на политиците е конюнктурна и написана добре на хартия и българската войска би трябвало да се пробва сама да оцелее:
 Борисов с привет за смелостта и преди всичко към армията Борисов с привет за смелостта и преди всичко към армията
" На 6 май означаваме и Деня на храбростта. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта би трябвало да има градивна...
" Политиката не може да обърне тренда, с цел да стане армията едно перспективно поле и да притегли младежите да стартират военна специалност. Причините за това не са от през вчерашния ден и през днешния ден, а от доста години, през цялото време на демокрацията ". 
Иван Милов беше безапелационен, че работата с хората е главното, което ще даде бъдеще на българската войска.
Той дефинира армията като " непознатото дете в фамилията " и постоянно с нея са се опитвали да вземат решение стопански проблеми - главно посредством понижаване на числеността ѝ:
" В момента имаме " дребна, комплектна, добре въоръжена " (Милов акцентира, че слага в кавички определенията - б.р.) българска войска, която за жалост е на ръба на оцеляването ".
 До 2026 година: По-многочислена войска, 34 бойни самолета и 90 танка До 2026 година: По-многочислена войска, 34 бойни самолета и 90 танка
43 000 души въоръжени сили, от които 3000 да са в доброволния запас, планува проект за развиване на въоръжените сили до 2026 година Той е п...
Председателят на Българската офицерска легия " Раковски " разяснява заплащането на военните, служещи в българската войска:
" Ако военнослужещият е фамилен, със заплатата, която ще вземе, е невероятно да се устоя това семейство.... В Европа са го осъзнали доста по-рано от нас, че е належащо да се изготви пакет, ориентиран към военнослужещите, който да не е толкоз в посока на покачване на заплатите, а и да дава опция той военнослужещият да употребява всички варианти на това, че подарява своя труд на въоръжените сили - като това да получи по-евтина квартира, магазини, в които да пазари на по-ниски цени и така нататък За да може да извършва дълга си - когато е на работа, да мисли за работа, а когато е на отмора, да може да си почива. Има механизъм за това ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР