Изтича срокът за смяна на личния лекар.Следващата възможност да смените

...
Изтича срокът за смяна на личния лекар.Следващата възможност да смените
Коментари Харесай

Изтича срокът за смяна на личния лекар

Изтича срокът за промяна на персоналния доктор.

Следващата опция да промените персоналния си доктор е през юни следващата година.

Ако измененията сегашния си адрес или в случай че вашият доктор приключи контракта си със Здравната каса, в това число при гибел, можете да изберете различен доктор през цялата година, като занесете здравната си брошура и попълните формуляр, наличен и на уеб страницата на Касата.

Разград, Смолян и Търговище са общините с минимален безспорен брой персонални лекари измежду регионалните центрове у нас, демонстрира информация на интернет страницата на Здравната каса. Днес изтича срокът, в който можете да промените общопрактикуващия си доктор през тази година.

В община Разград персоналните лекари са 23-ма, а в община Търговище - 25-ма. Разделени на броя население в тези общини, на доктор се падат по 1900-2000 пациенти. В София единствено лечебните заведения, в които работят персонални лекари, са близо 600, като част от тях са с по-няколко медици. Тук човек може сполучливо да смени своя доктор, споделя доктор Станислава Крайселска, която има новозаписани пациенти и през юни, и през декември.

" Разнородна е практиката. Имам пациенти от новородени до 97-годишен ".

" Плевен е отличник по брой на общопрактикуващите лекари по отношение на популацията, само че за останалите градове е огромна покруса - безусловно оголени региони и практики ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР