Изтича една много емоционална година, която ни накара да имаме

...
Изтича една много емоционална година, която ни накара да имаме
Коментари Харесай

Емоционално! Илиана Раева за голямата си страст, новият ансамбъл и успехите на Григор Димитров

Изтича една доста прочувствена година, която ни накара да имаме вяра за бъдещето. Най-вече за Олимпийските игри в Токио през 2020 година.  Това съобщи пред утринния блок на Нова телевизия президентът на БФ Художествена гимнастика Илиана Раева, съобщи " Пик ".

„ Не съм вярвала, че след златните девойки ще имаме подобен тим, който да ни накара да забравим за тях с присъединяване си – призна Раева. - Аз съм оптимист, когато имам власт над нещата. Когато съм участник и имам основанието да кажа, че съм оптимист за бъдещето, тъй като знам по какъв начин се работи. Въпреки това не съм вярвала, че ще тръгнем с подобен натруфен старт. Ние имаме нови шампионки. Всички състезателки са в залата от доста мънички - 4-5-годишни. Това става техният живот. Златните девойки всички до една има своята работа в гимнастиката. Шампион се става с работа в залата до мрачно “.

По думите на Раева девойките имат имат огромно предпочитание за работа. Силна воля. Работят с готовност и пристрастеност.

„ Моята огромна пристрастеност е треньорството - призна Раева.  - Обичам да вървя в залата. Опитвам се да почитам мнението на треньорките и да не им се греша. Самите те имат големи благоприятни условия. Умея да бъда в помощ “.

Илиана Раева не подмина и тематиката към пристрастеностите, които провокираха измежду родните интелектуалци последните изяви на Григор Димитров.

„ Най-важното нещо е да си доста интелигентен – съобщи Раева. -  Спортът е доста труд върху едно тяло. Успехите на тенисиста ни Григор Димитров са грандиозни. Културата върху тялото, интелекта и страстите са еднообразно значими и значими за развиването на една персона. Спортът е изкуство. Творецът може да си даде отмора, спортистът го виждат всички непрекъснато. Напрежението под което е подложен не може да се съпостави с достиженията на нито един от анализаторите ни. Това подценяване демонстрира злоба. Самочувствието е да вярваш в себе си. В живота всеки се пробва да ти смачка самочувствието и егото, а то е доста значимо. Това ни кара да вървим напред и да се развиваме “.

Във връзка с интригите към новия президент на БФС, които засегнаха и нейния брачен партньор Наско Сираков, Раева разяснява: " Дори в исторически проект най-силните и можещите са били най-възпрепятствани, мачкани, убивани. Можещите, мощните и кадърните хора минават през ежедневната си гилотина ".

 

/ПИК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР