Изтекли неофициални кадри от снимките на игралната версия на анимационната

...
Изтекли неофициални кадри от снимките на игралната версия на анимационната
Коментари Харесай

Мултикултурна компания от хора с различен етнос,пол и ръст са джуджетата в нова версия на „Снежанка“

Изтекли неофициални фрагменти от фотосите на игралната версия на анимационната класика от 1937-а година „ Снежанка “ укрепиха опасенията на доста коментатори, че този римейк ще бъде политически правилна агитация, основана да опропасти както рисувания филм, по този начин и остарялата европейска приказка, оповестена от Братя Грим за пръв път през 1812-а година.

 

На фрагментите виждаме, че обичайните джуджета са сменени от мултикултурна компания от хора с друг етнос, пол и растеж. Точно противоположното на описаното в първоизточника. Самата Снежанка се играе от латино актрисата Рейчъл Зиглър, която също е много надалеч от визията за облика.

 

От „ Дисни “ оповестиха, че фотосите са „ подвеждащи “. Наистина не е ясно по какъв начин тъкмо ще наподобяват тези персонажи в готовия филм, само че несъмнено няма да са като в приказката и анимацията от 1937-а. Вместо джуджета ще има „ вълшебен същества “. 


Драстичната смяна идва откакто най-прочутото джудже на Холивуд се оплака от „ стандарти “.  Питър Динклидж, станал знаменит с ролята си на Тирион Ланистър в сериала „ Игра на тронове ”, се изрече срещу планувания от „ Дисни ” игрален римейк на класическата анимация от 1937-а година. В изявление 135-сантиметровата суперзвезда първо похвали „ прогресивния ” метод само че корпорацията с избирането на латино изпълнителка за ролята на Снежанка, само че след това се ядоса, че „ историята на джуджетата, които живеят в пещера е назадничава ”.

 

 

Джуджетата в рисувания оригинал и новите облици в римейка.

 

„ Какво по дяволите вършиме. С нищо ли не съм повлиял за напредъка на идеята от моята платформа. Предполагам, че не съм бил задоволително гръмък ”, сподели още Динклидж.

 

Още тогава от „ Дисни ” пуснаха известие, че няма да „ препотвърждават стандартите от истинския анимационен филм ”, на процедура хвърлайки тиня върху личната си класика. Сега е ясно, че са я пренаписали съгласно модерните прогресивни политики. Корпоративните шефове дадоха обещание „ друг метод към тези седем персонажа и съвещания с членове на общността на дребните хора ”.

 

Други коментатори означиха, че самият Динклидж е пробил със „ стереотпни функции на джуджета ” преди да стане огромна звезда. Много джуджета в шоубизнеса разчитат на такива функции и в този момент са гневни на Динклидж и на „ Дисни “ за премахването на сходни благоприятни условия за тях.

 

На изтеклите фотоси виждаме единствено едно джужде. Останалите персонажи са като от следващата пошла реклама на американски активизъм за „ правата на малцинствата “. Реакциите към този момент са главно яд и смях, а абсурдът е още едно доказателство за голямата рецесия в Холивуд.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР