Изтъкнатият нутриционист д-р Георги Гайдурков сподели в не много кратък,

...
Изтъкнатият нутриционист д-р Георги Гайдурков сподели в не много кратък,
Коментари Харесай

Д-р Георги Гайдурков: Рецептата за К-19 е чай с конфитюр

Изтъкнатият нутриционист доктор Георги Гайдурков показа в не доста къс, само че несъмнено прочувствен пост вижданията си за ковид и уточни главните неточности, които се позволяват при лечението на модерната болест, написа Лупа.бг.

Предлагаме ви целия пост на специалиста по хранене без редакция:

Минаха повече от осем месеца и никой не МОЖЕ да изясни какво върлува по Планетата. Никой не седна да изясни от кое място се взе този вирус, та по този начин мори хората.

1978 година – 5-и курс по медицина: К-вирус и признаци – болежка в главата, болки в ставите, кашлица, по-рядко поразяване на бели дробове и чревния тракт.
1978 година – професори и учени знаят за К-вируса и са го изследвали. Интересното е, че по-късно 40 години НИКОЙ не е чувал за него. Защо?

От учебника по биология за седми клас знаем, че към нас и в нас има микросвят. Освен нас, толкоз мощни, има също толкоз мощен, само че НЕВИДИМ микросвят.
Този микросвят има лична подчиненост. Много години отпред на този микросвят са били бактериите. Основно е имало БАКТЕРИАЛНИ ИНФЕКЦИИ. От известно време съвсем не се среща бактериална зараза. Вече няма салмонелоза и дизентерия, а РОТАВИРУС. Ако имате конюнктивит, то той е все по-малко стрептококи, а повече АДЕНОВИРУС.

Виждаме, че все по-малко бактерии има, само че наизлязоха вирусите. Защо бактериите са все по-малко? Ами индивидът измисли антибиотиците. С медикаментите индивидът се набърка в този микросвят. Човекът смачка бактериите, а те бяха най-силни в този микросвят. Като котките и мишките. Махнахме котките и излязоха мишките.
Най-силният вирус бе ГРИП. Сега ние се отнасяме към грипа като към нищо си. Свикнали сме. А преди? Края на 70-те докторите с смут посрещаха грипа. Навремето лекарите от поликлиниките, всеки един от тях, е ходил по над 20 адреса дневно при инфектиран от грип! Всяка поликлиника си имаше епидемиолог. Всяка заран този епидемиолог изяснява на лекарите – НИЕ НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ГРИП, само че ИМАМЕ ИМУНИТЕТ!

Какво е имунитет: температура над 38,6 градуса! Само над тази температура организмът стартира да създава интерферон! И за всеки човек той е друг по отношение на неговия си организъм! Не може да бъде импортиран от вън!!!

И тъкмо тези лекари НЕ СА ДАВАЛИ ДА съдебна експертиза СВАЛЯ ТЕМПЕРАТУРАТА!!!

И още при започване на тези епидемии се ВИЖДА, че човек, който не е свалил НАСИЛА температурата, на петия ден към този момент отива на работа ИЗЛЕКУВАН!
И ВИНАГИ, в случай че най-малко веднъж си взел лекарство за побутване на температурата, се получавали затруднения от тъпия грип!
И по този начин стартира „ ерата “ на грипа!
В последните години грип като оня от преди 30 или 40 години съвсем НЯМА!
От оня грип се роди К-вируса, който не е виждан 40 година! Защо не идва оня грип? Къде се скри? Него го унищожиха, само че не изцяло, с имунизациите и някои медикаменти. От него изскочи старият-нов К-вирус.

Какво ще се случи откакто унищожаваме К-вируса? Може да се досетим какво ще изскочи. Преди него се появиха птичи грип, свински грип…, само че всички те бързо бяха локализирани и не се получи никаква пандемия. Защо? Ами тъй като СТАРИЯТ добър грип бе към момента мощен и подтисна новите варианти. Сам се оправи с тях.
Грип към този момент няма да имаме. Сега се борим с К-вируса и доста скоро ще пристигна ОЩЕ ПО-МОГЪЩ вирус!

Каква е клиниката на шибания К-вирус?

Когато се появи даже и старите епидемиолози изпаднаха в суматоха. Те знаят по какъв начин протича холера, чума, инфаркт, инсулт, само че по какъв начин протича к-вирус те не знаеха. Днес към този момент клиниката е ясна. Това е ДЪЛГА зараза! Средният период на инфекцията е от 14 до 30 дни!!! Това не са затруднения! Това е НОРМАЛНАТА картина на протичане на инфекцията. При грипа 5 дни, а смотаният К-вирус — от 14 до 30 дни и това е обикновено. Другата естествена клиника при К-вируса е ВЪЛНООБРАЗИЕТО — ден 39,5, ден 37,2, на идващия ден отново 39,5 и след това отново 37,2. Казано по народному — ту умираш, ту се излекуваш. Тази вълна може да е друга при някои пациенти, само че постоянно я има!
Как стартира всичко? При всички са едни и същи признаците – като при елементарен грип. И огромната част от пациентите по НОМЕНКЛАТУРА са здрави! Заболяването стопира. Организмът е победил. Обаче има една специфичност! През това време ПИ-СИ-АР пробата става позитивен! Когато клиниката е разгъната, то този тест може да е негативен. Защо? Ами вирусът се е спуснал надълбоко надолу, а пробата се взима от носоглътката. А когато човек оздравява, той стартира да изхвърля този вирус и по този начин този тест става позитивен.

Какво се случва нататък? При множеството хора тези пет дни са задоволителни — гадно, неприятно, поочукан, само че всичко завършва.
Ако инфекцията се развие, то се разпростира и цялата клиника. И към този момент ВСИЧКО зависи до каква степен ще се спусне вирусът в тялото!
И се спуска тая гадина там, където е НАЙ-СЛАБОТО звено в организма на дадения човек!
Ако слабото място са дробовете, то там отива. Ако е коремът, то се спуска в корема. Има случаи, където К-вирусът поразява ушите. Просто слабото място е там.
И тук идва значимият въпрос: какво вършим? Сега ще напиша нещо, което множеството от вас няма да схванат — НИЩО! Нищо не вършим. Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините секрети.

А какво вършат хората? Това, което изрично не се прави!
Не се паникьосвай! В никакъв случай! Когато се включи суматохата, автоматизирано се изключва мозъкът.
Да включим мозъка? Ъм?
Болен си от К-вирус?
Първи закон: НЯМА ЛЕКАРСТВО ЗА К-вирус!
Милиони долари се харчат, само че лекарство НЯМА!
И от тук нататък: Всяко лекарство, което ВКАРВАШ в себе си, те трансформира в доброволец на клиничен опит!!!
И когато започнете да гълтате всевъзможни медикаменти, се получава като в казиното: на кой както му върже!
Когато се включи суматохата, всички стартират да бутат температурата.
Какво се получава, когато свалим температурата с медикаменти?
Организмът стартира да гледа вътре самичък себе си и да вика: “Мамка му! Дробовете са цялостни с вирус, а аз не мога да подвигна температурата. ” И организмът стартира да „ пакетира “ вируса, по този начин както прави с зложелател, който не може да унищожи!

Организмът ни по този начин е организиран. Ако не може да излекува нещо или да убие неканения посетител, то той го пакетира или калцира. И на организма НЕ МУ ДРЕМЕ по какъв начин се споделя този зложелател или непознато тяло. Всичко, което е непознато и организмът ни не може да го убие, го пакетира в тъканите си. И когато свалим температурата, нашият организъм пакетира тези вируси, с които не е могъл да се пребори.
После: суматохата продължава да работи и започваме да гълтаме антибиотици, знаейки, че антибиотиците на К-вируса не работят!
Продължаваме с имунитета. В нашия организъм има от 2 до 5 кг бактерии. Това са нашите вътрешни поданици, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха.
Докторите това го не помнят и стартират да изписват на пациентите си всевъзможни антибиотици. А какво вършат антибиотиците? Правилно! Убиват нашите бактерии – имунитет!

И какво се получава? Природата не търпи вакуум!
К-вирусът стартира МАСИРАНО да се заселва на мястото на бактериите!
Сами сме си умъртвили втората част на имунитета.
Има наблюдаване на хора с забавна клиника на К-вируса.
Оплакват се от: изгубване на обонянието и на усета, кашлица, неприятен мирис, гадене, главоболие и някои от ВЪЗРАСТНИТЕ лекари, учили в Народна република България, стартират да се досещат къде и по кое време са чували сходни признаци. Досещат се, че това е ХЕРПЕСНО поразяване на носоглътката. След малко време една от устните се напуква и херпесът излиза на открито и всичко минава и отпътува. Та неповторимо доста пациенти с К-вирус имат такива признаци. И какво вършим? Нищо. Продължаваме да си пием чая. И в един миг устната се пука и целият К-вирус завършва. Има случаи на пациенти, изумени в стомаха от К-вируса. Повръщане, главоболие, неразположение и внезапно устната се пука и край. Всичко минава!

Вътре в здравите хора с имунитет живее още по-МОГЪЩ вирус – ХЕРПЕС! Този вирус е последната преграда пред К-вируса. Той не пуска нищо да влезе в нашия организъм. Той е пазачът.
И внезапно някакъв си К-вирус потегля да влиза в организма ни. Какво прави ХЕРПЕС вирусът? Той застава като щит на организма ни. Той няма да пусне К-вируса да мине. ТОВА Е И БЕЗСИМПТОМНОТО БОЛЕДУВАНЕ!
Затова и не се бута температурата и не се пият антибиотици!
Но най-страшното е, че някой решил да разрежда кръвта като способ на лекуване от К-вирус.
Я да помислим малко какво вършим?
Кръвта става разредена. Организмът НЕ РАЗБИРА, че се лекуваме! Той не знае, че някой глупак е решил, че по този начин се лекува. Той вижда, че кръвта става разредена. И какво ще прави?

Ще стартира да връща кръвта в естественото й положение. Това е идващото извънредно затруднение от К-вируса.
И най-после: не се паникьосвайте! Паниката не оказва помощ! Грижете се за здравето си и по-малко медикаменти пийте.
Доверете се на телата си. Бог е основал съвършена система за самовъзстановяване, дано не й пречим… Доверете се!

Експертът по диетично хранене доктор Георги Гайдурков е възпитаник на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува единствено с смяна в метода на хранене. Д-р Георги Гайдурков е приключил медицина, специализирал е нутрициология. Завършил е и магистратура по логика на психиката. Работил е в наложително звено и бъбречно поделение към МБАЛ „ Христо Ботев ” – Враца и 12 години в Център по хемодиализа към МБАЛ „ Св. Анна ” – София. От 2001 година е началник на Консултативен център за безлекарствена терапия и личностна промоция „ Санитас ” – София. За себе си споделя: „ Аз не съм врач. Това, което упражнявам, е строга научна медицина. ”

Виж още:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР