Изтъкнати консерватори в социалните медии разбиха държавния секретар на САЩ

...
Изтъкнати консерватори в социалните медии разбиха държавния секретар на САЩ
Коментари Харесай

Блинкън се подиграваше, че се гордее с работата на Държавния департамент на Байдън за „укрепване на глобалния мир и сигурност“

Изтъкнати консерватори в обществените медии разрушиха държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен за рекламиране на работата на неговия отдел пред " подсилване на световния мир. "

В четвъртък Блинкен показа връзка към медийна презентация на Държавния департамент в края на годината, озаглавена „ Портрети на дипломацията: 2023 година, фотографско странствуване с държавния секретар Антони Дж. Блинкен “, който изобразява основни моменти от работата на държавния чиновник през годината.

Блинкен разгласява: „ Докато премислям върху изминатите благи, посетените страни и интензивната дипломация през последната година, аз съм горди с нашата работа за създаване на по-силни партньорства и подсилване на световния мир и сигурност. "

Държавният секретар Антъни Блинкен разгорещи обществените медии, откакто популяризира работата на Държавния департамент на Съединени американски щати за обезпечаване на световна мир тази година. (AP Photo/Alex Brandon)

Въведението към страницата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР