Изстрели от пистолет уплашиха жителите на пловдивския квартал Кючук Париж,

...
Изстрели от пистолет уплашиха жителите на пловдивския квартал Кючук Париж,
Коментари Харесай

Стрелба в Кючука, двама са арестувани

Изстрели от револвер уплашиха жителите на пловдивския квартал " Кючук Париж ", научи " Марица " от свои източници. Бил подаден сигнал за пукотевица в полицията, която арестувала двама души.

Екшънът се разиграл на ул. " Лазар Маджаров ". Привечер двама приятели седнали на маса на двора в къщата на единия, с цел да купонясват. Започнали да подвигат звук. По-младият от двамата носел борсета, от която извадил револвер " Глок " със зареден пълнител. Развеселен, той почнал да стреля с оръжието. След това го дал на приятеля си, който също гръмнал няколко пъти. Така се чули 8 изстрела, които смутили живущите наоколо. След края на пукотевицата, двамата си напълнили чашите с алкохол и почнали да пият.

Свидетел на стрелбата станала мащехата на единия купонджия. Притеснена, тя подала сигнал на тел. 112 за случилото се. Тогава на място пристигнали униформени от Първо районно. Те обезопасили оръжието, открили, че е законно, след което пробвали да проведат сказка с пиячите. Аверите обаче били към този момент пияни и несъответстващи. Не били удовлетворени от полицейската инспекция и не изпълнявали разпорежданията на патрула.

Изправили се и тръгнали да се прибират в къщата, като пробвали да
преминат през чиновниците на реда с думите „ Бягай отсам, да се прибирам! “. Поведението им принудило слагането на белезници. Полицаите ги завели в районното, където почерпените пловдивчани били тествани за приложимост на алкохол. Пробите се оказали позитивни.

Стрелците били изправени пред съда. Като смекчаващо събитие магистратите оценили направеното признание от двамата мъже и изразеното страдание. Така приятелите получили по 300 лева санкция за създадените изстрели и държанието им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР