Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за смяна

...
Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за смяна
Коментари Харесай

Банкнотите на коя страна най-успешно разпространяват опасни бактерии?

Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за промяна на памперси са измежду тазгодишните лауреати на Антинобелови награди ( " ИгНобел " ), присъждани за ексцентрични хрумвания и неуместни научни достижения, които постоянно карат хората да почесват глави в неразбиране, оповестиха международните организации, представени от Дарик.

29-ата шеговита гала за антиотличията се състоя в Харвардския университет в Бостън, Масачузетс. Лауреатите получиха в брой 10 трилиона обезценени зимбабвийски $.

Антинобеловата премия в региона на медицината беше присъдена на италианеца Силвано Галус, който дружно с сътрудниците си събира доказателства за потребните за здравето и противораковите свойства на пицата. По мнението на учените е значимо тестеното произведение да е приготвено в Италия.

В категорията за здравно обучение бяха отличени американски експерти, съгласно които образованието на хирурзи да правят ортопедични интервенции е толкоз елементарно, колкото и дресировката на делфини или кучета. За задачите на изследването си американците ползват точно техника за образование на животни.

Призът за биология отиде при интернационален екип, открил, че умрелите намагнетизирани хлебарки се " държат " друго от живи намагнетизирани хлебарки.

Отличието за логика на психиката получи немският академик Фриц Щрак, разкрил, че държането на писалка в устата провокира усмивка. След това той потвърждава и противоположното.

В категорията за физика бяха " почетени " интернационалните откриватели, проучили задълбочено по какъв начин и за какво вомбатите отделят кубични изпражнения.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР