Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите …Амазонската джунгла е

...
Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите …Амазонската джунгла е
Коментари Харесай

Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите

Изследователят Лорън Макинтайър и племето на телепатите …Амазонската джунгла е едно от най-неизследваните места на Земята. Много търсещи завършения изчезват безследно в тази джунгла. Там има и племена, които в никакъв случай не са имали контакт с цивилизацията (HiddenTruth.site).Тези, които съумяват да се завърнат оттова, постоянно приказват за необикновени животни и още по-необичайни диваци.Един подобен странник е Лорън Макинтайър (Loren McIntyre, 1917 година – 2003 г.), умел фотожурналист и публицист, разгласил в списания като National Geographic, Time, Life, Smithsonian и GEO.Някои назовават ​​Макинтайър прототипа на Индиана Джоунс, тъй като той също е бил неукротим откривател и също е взел участие в разнообразни завършения.

 Макинтайър в планините на Перу
Макинтайър в планините на Перу През 1969 година, Макинтайър отишъл в Амазонка и разкрил там племе, за което и в този момент малко хора знаят. Различни фотографи и цветни фотоси на индианците стигат до нас, откакто се разгласяват в медиите.
Но, Макинтайър не се срещнал просто с тези индианци, той живял измежду тях в продължение на 2 месеца и открил, че те могат да поддържат връзка посредством телепатия. И това не е небивалица, а същинско събитие, за което, да вземем за пример, National Geographic разгласява публикация през 2016 година.Четете още: Срещата на Пърси Фосет с тайнствено племе от полухора, полуживотниПлемето, в което е живял Макинтайър, се назовава Майоруна (Mayoruna) или още Матсес (Matses). Те са толкоз неуловими, че можете да се скитате няколко месеца в техните местообитания и да не се срещате с нито един от тях.Това се дължи освен на тяхната дарба да се крият, само че и заради дребния им брой, живеят най-вече в едно и също населено място на брега на река Амазонка, в долината Джавари, на границата с Бразилия и Перу.Другите племена ги назовават ​​Хората котки, поради острите дълги пръчици, които носят на лицата си като украшения, вкарвайки ги в носа си.

 Племето на телепатите
Племето на телепатитеКогато Макинтайър отишъл в тази котловина, той бързо осъзнал, че може да не откри нищо. Минали дни, той вървял през девствената джунгла и не срещал никакви признаци за съществуването на хора.Дори почнал да се майтапи, че ще изчезне тук, като своя кумир Пърси Фосет (Percival Harrison Fawcett), който изчезва в Амазония в търсене на изгубения град Z. Един ден се натъкнал на поляна, на която лежали четири човешки тела, покрити с мравки. До тях имало секири, а телата на индианците били покрити със стрели.Това тъмно изобретение предиздвикало Макинтайър да бъде по-внимателен. Той осъзнал, че хората, които се скитали там, елементарно могат да убият няколко души, в случай че са на тяхна територия. Бил обзет от същински смут, когато видял тези горски ловци да излизат от храсталака.По лицата им имало дълги остри игли, а към вратовете си носели колиета от кости. Те обаче не го гледали нападателно, а с огромна изненада. Очевидно бил първият бял мъж, който са срещали в живота си. Не го нападнали, въпреки да имали лъкове в ръцете си.Макинтайър почнал деликатно да изважда подаръците, които преди този момент е съхранявал за индианците в раницата си. Това били ярки тъкани, огледала и други джунджурии. Те в действителност впечатлили индианците, които почнали да преглеждат всичко с интерес. След което влезнали в джунглата и помахали на американеца да тръгне след тях.

 Племето на телепатите
Племето на телепатитеЗавели го в селището им и там го обкръжили, свалили обувките и облеклата му. Разглеждали ги дълго време, а по-късно ги унищожили. Същото се случило с по-голямата част от наличието на раницата му, в това число и камерата, само че не се докоснали до самия Макинтайър.Към Част 2 – ТУК
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР