Изследователи на НАСА, управляващи ровера “Любопитство (Rover Curiosity), са взели

...
Изследователи на НАСА, управляващи ровера “Любопитство (Rover Curiosity), са взели
Коментари Харесай

На Марс е открит много метан, което означава, че вероятно има живот

Изследователи на НАСА, ръководещи ровера “Любопитство ” (Rover Curiosity), са взели проби от марсианския въздух и са разкрили огромно количество метан (Methane).При тестванията от Марс, и преди са открити следи от метан, само че те били доста малко. В същото време, концентрацията му е доста огромна. Най-малко три пъти повече, в сравнение с в проби от 2013 година (HiddenTruth.site).

 m1 3 - На Марс е открит доста метан, което значи, че евентуално има живот
Този газ се произвежда главно от живи същества и по тази причина е доста на Земята. Но за какво толкова много метан е разполагаем на Марс, на който очевидно (уж) няма живи същества? И в случай че това са остарели “резерви ”, то, марсианският метан от дълго време би се разпаднал на съставни елементи.Според “Ню Йорк таймс “, специалисти на НАСА задават този въпрос към този момент няколко дни. Данните за метана в марсианския въздух са получени в четвъртък (20.06.2019 г.) и още в петък (21.06.2019 г.)  учените са имали оживена полемика за това изобретение.Според най-вероятната версия (изключвайки несъмнено скритите извънземни и извънземни бази), метанът на Марс поражда заради интензивността на към момента неоткрити местни микроорганизми.

 m2 3 - На Марс е открит доста метан, което значи, че евентуално има живот
Понякога обаче, метанът може да се появи без присъединяване на живи организми. Например, изтичане от подземни залежи през пукнатини на повърхността.
Управляващите ровера “Любопитство ”, въодушевени от откриването на огромно количество метан, изпратиха на ровера друга задача за взимане на проби от въздуха и резултатите от нея би трябвало да бъдат известни през днешния ден (24.06.2019 г.), само че към момента не намираме изнесени данни.Четете още: Ключово значение за оцеляването на индивида на Марс има преработването И още един забавен миг. Сензационната вест за евентуалния живот на Марс се появи на 22 юни 2019 година Тази информация се появи незабавно в медиите, макар, че като предписание, пресслужбата на НАСА първи рапортува това.Според някои отчети, имало “изтичане ” на информация и НАСА ще се опита да резервира тази информация в загадка. В този случай, НАСА е признала метановите данни, само че едвам, когато към този момент са били в пресата. Въпреки, че сходни версии към този момент са на прага на тайни теории.От десетилетия хората са очаровани от опцията за живот на Червената планета. Апаратът, пратен на Марс през 70-те години, снима единствено необитаем пейзаж. През следващите десетилетия, учените са се уверили, че Марс се състои основно от празни скалисти равнини, въпреки, че в предишното може да са били населен.Въпреки, всички скептични отзиви за възможен рационален живот на Червената планета, в интернет пространството се появяват доста снимков материал и отзиви на хора, които могат да се одобряват за доказателство, че …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР