Изследователи анализираха триковете, използвани от жените по света за поддържане

...
Изследователи анализираха триковете, използвани от жените по света за поддържане
Коментари Харесай

Разкриха тайните за красота по света

Изследователи проучиха триковете, употребявани от дамите по света за поддържане на добър външен тип. Според специалисти всяка просвета има свои лични секрети за здраве и хубост, които се ползват от доста генерации. Това, което в действителност е завладяващо, че те освен са много елементарни, само че и работят, прецизират експертите.

Страната ни е известна със своята Розова котловина, тъй че не е чудно, че българките употребяват розова вода, с цел да поддържат лицето чисто и овлажнено. Не единствено, че е 100% естествен артикул, само че също по този начин съдържа доста антиоксиданти и има успокоителен резултат за кожата.

Куркумата е любимец, когато става въпрос за готвене в индийската просвета. Въпреки това, доста дами употребяват тази фалшификация, с цел да се грижат за кожата си. Куркумата съдържа доста антиоксиданти и противовъзпалителни съставни елементи, напомнят откривателите.

Когато става въпрос за поддържане на телата ни хидратирани, доста хора постоянно се борят да намерят съвършения овлажнител. Жените в Южна Африка избират да се придържат към това, което познават от доста генерации - маслото от ший. То е натурален артикул и работи извънредно овлажняващо, изключително през зимата, когато кожата е склонна да стане доста по-суха.

В портокаловия сок се крие тайната на хубостта за дамите в Южна Америка. Дамите в тази страна го смесват с вода в съответствие 50 на 50, нанасят получения балсам върху лицето и по-късно го изплакват. Ефектът за прохлада и подмладяване е забележим незабавно, настояват експерти.

Независимо къде се намирате по света, в случай че търсите разнообразни препоръки и трикове за хубост, това проучване може да ви помогне да подобрите външния си тип, уверени са създателите на огромното изследване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР