Изследовател откри Механизмът от Антикитера на Марс …Известният уфолог и

...
Изследовател откри Механизмът от Антикитера на Марс …Известният уфолог и
Коментари Харесай

Изследовател откри Механизмът от Антикитера на Марс

Изследовател откри Механизмът от Антикитера на Марс …Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг твърди, че на повърхността на Марс има устройство, което прилича добре познатия археологически артефакт Механизмът от Антикитера.Изследователят изследва архивни изображения на НАСА и открива нещо необичайно.Според Уоринг артефактът наподобява съмнително като „ античния месингов компютър “, именуван още Механизмът от Антикитера.

 1 - Изследовател откри Механизмът от Антикитера на Марс
Механизмът от Антикитера, основан през II век прочие н. е., е древногръцки ръчно задвижван механизъм, разказан като най-старият образец за аналогов компютър, употребен за предсказание на астрономически позиции и затъмнения десетилетия напред.
Четете още: Механизмът от Антикитера – необяснимият античен компютърСпоред виртуалния археолог жителите на Марс, също като земляните, в миналото са употребявали сходно устройство за предсказание на астрономически събития.Уоринг е сигурен, че съществуването на такива механизми на Марс приказва за софтуерно напреднало общество, което е съществувало на Червената планета и по-късно е починало вследствие на незнайна за нас злополука.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР