Изсипваше салати върху главите и с вода ни заливаше, тероризираше.

...
Изсипваше салати върху главите и с вода ни заливаше, тероризираше.
Коментари Харесай

Емо Къртицата отказа на сръбската Николета

Изсипваше салати върху главите и с вода ни заливаше, тероризираше. Казахме му да престане. Накрая ми открадна часовника, до момента в който дремя, и тогава се ядосах. Нарочно беше вкаран, с цел да нервира, то е ясно. И тогава скочи Кристиян и двамата го ударихме. " Това описа пред " България през днешния ден " нашенецът Емил Каменов, който беше изхвърлен от сръбското риалити " Задруга " дружно с приятеля си Кристиян за побой над един от участниците - въпросния съквартирант - Чертич.

След случката двамата риалити герои са дисквалифицирани, получавайки указания незабавно да изоставен постройката на продукцията. Срещу " героите ", нямало да бъдат повдигнати публични обвинявания, които да доведат до правосъдно дело. Очаква се нашият Емил и приятелката му Кристиян да бъдат върнати в шоуто след месец. " На различен контракт ще съм към този момент тогава, скоро ще е ", изяснява нашенецът Емил. Българинът разкри още пред вестника, че в шоуто няма храна, с 2000 динара би трябвало да изкараш цяла седмица и това в допълнение ги изнервяло.
Реклама
" Иначе в предаването се пробваха да ме вкарат в секс, да сменяме сътрудници, да се въртим. Аз им споделих, че имам жена и дете и край, да не ме пишат в тези участия. Опитаха се да ме вкарат в леглото с Мая Маринкович, която е като българската Николета Лозанова, силиконова жена, която е като " разтури къща ". 100 пъти й отхвърлих на тая жена, която ме нападаше непрекъснато. Тя три пъти е била в " братята " и три пъти е разбивала фамилии ", смее се Емил Каменов, който сега си е взел отмора от риалитито, само че след месец му следва отново да види съквартирантите си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР