Израелското правителство утвърди днес споразумението за нормализиране на отношенията с

...
Израелското правителство утвърди днес споразумението за нормализиране на отношенията с
Коментари Харесай

Израелското правителство утвърди споразумението за нормализиране на отношенията с ОАЕ

Израелското държавно управление утвърди през днешния ден съглашението за нормализиране на връзките с Обединените арабски емирства, съобщи Франс прес, като се базира на публично официално съобщение.

Обявен през август и подписан през септември във Вашингтон, договорът към този момент получи в средата на този месец утвърждението на израелския парламент. За да бъде одобрено дефинитивно съглашението, бе належащо и държавното управление да даде зелена светлина.

През последния малко повече от един месец Израел реализира с посредничеството на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съглашения за нормализиране на своите връзки с общо три арабски страни - с ОАЕ и Бахрейн през септември и със Судан в петък. Тези контракти бяха наказани от палестинското управление, съгласно което постигането на израелско-палестинско спокойно съглашение е авансово изискване за нормализирането на връзките на еврейската страна с арабския свят, а не противоположното, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР