Израелският премиер окачестви като срамно решението на Съвета на ООН

...
Израелският премиер окачестви като срамно решението на Съвета на ООН
Коментари Харесай

Нетаняху: Решението на Съвета по правата на човека на ООН е срамно

Израелският министър председател окачестви като " срамно " решението на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида за следствие на злоупотреби в палестинските територии и в Израел, до момента в който палестинците приветстваха този ход.
" Днешното срамно решение е следващият образец за крещящата антиизраелска обсебеност на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, " сподели Нетаняху в изказването си през днешния ден.
 Джо Байдън убеждавал Нетаняху да приключи интервенцията в Газа Джо Байдън убеждавал Нетаняху да приключи интервенцията в Газа
При разпалването на спора в Близкия изток американският президент Джо Байдън поддържа дейностите на Израел в обществените си изявлени...
Палестинското външно министерство на собствен ред съобщи, че решението " отразява решимостта на интернационалната общественост да продължи напред по пътя на прозрачността, правоприлагането и отбраната на човешките права на палестинците ", съобщи Агенция Франс Прес.
Съветът на Организация на обединените нации по правата на индивида реши да сътвори интернационално следствие с отворен край за нарушавания, свързани с последното принуждение в Газа, както и за " систематични " злоупотреби в палестинските територии и вътре в Израел.
Резолюцията, призната с 24 гласа от 47-те членове на съвета, 9 срещу и 14 въздържали се, ще провокира невиждано равнище на надзор върху злоупотребите и техните " първопричини " в дългогодишния спор в Близкия изток, съгласно Агенция Франс Прес.
Текстът, който беше показан от Пакистан от името на Организацията за ислямско съдействие, беше разискван по време на особено еднодневно съвещание на Съвета, фокусирано върху повишаването на смъртоносното принуждение сред израелци и палестинци този месец.
 Меркел изрази взаимност с Израел Меркел изрази взаимност с Израел
Германският канцлер Ангела Меркел изрази " взаимност " с Израел в телефонен диалог с премиера Бенямин Нетаняху и прикани за бързо пре...
Преди примирието да стане факт предишния петък, израелските въздушни удари и артилерийски огън по Газа убиха 254 палестинци, в това число 66 деца, и раниха повече от 1900 души за 11 дни на спор, споделя здравното министерство в Газа.
Залп от хиляди ракети от Газа лиши 12 живота в Израел, в това число на едно дете и арабско-израелски младеж, споделят медици. Около 357 души в Израел бяха ранени. Резолюцията разпореди започването на следствие на нарушавания, свързани с последното принуждение, само че също по този начин и на " систематични " злоупотреби, стимулиращи повтарящ се цикъл на принуждение през десетилетията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР