Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви тази вечер, че обвиненията срещу

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви тази вечер, че обвиненията срещу
Коментари Харесай

Израелският премиер Нетаняху може да отговаря за корупция

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи довечера, че обвиняванията против него ще рухнат като къща от карти. Така той реагира на желанията на основния прокурор да го изправи на съд, по обвинявания в корупция.

 © EPA / БГНЕС
В особено изказване довечера Бенямин Нетаняху се разгласи за жертва на лов на вещици за въздействие върху изборите през април.

По-рано основният прокурор на Израел Авишай Манделблит разгласи, че евентуално ще се съобрази с рекомендациите на полицията за покачване на обвинявания против Нетаняху, само че му дава опция да показа пояснения.

Израелският министър председател може да дава отговор за регулаторни промени, донесли стотици милиони на телекомуникационната компания " Безек ", в подмяна на позитивно отразяване от неин информативен уебсайт.

Премиерът е упрекван и в приемане на дарове от другари - милионери и за регулаторни промени в интерес на огромен вестник, против удобни изявления. Тази вечер Нетаняху се зарече да почисти името си и да остане министър председател още дълги години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР