Израелският премиер Бенямин Нетаняху предложи план за следвоенна Газа, който

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху предложи план за следвоенна Газа, който
Коментари Харесай

Нетаняху предлага план за следвоенна Газа, ръководен от местни служители без връзки с Хамас

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху предложи проект за следвоенна Газа, който планува локални палестински чиновници без връзки с Хамас или неговите задгранични поддръжници да ръководят територията, оповестиха израелските медии в петък.

Предложението, което Нетаняху внесе в своя кабинет по сигурността късно в четвъртък, също по този начин ще накара израелската войска да упорства във войната си против Хамас, до момента в който реализира основни цели.

Те включват разрушаването на Хамас и Ислямския джихад и обезпечаването на освобождението на всички заложници към момента са държани в плен в Газа.

След края на войната, гражданските каузи на Газа ще се ръководят от „ локални чиновници с административен опит “ и които „ не са свързани с страни или организации, които поддържат тероризма “, вестник Times of Israel заяви, цитирайки основни детайли от проекта на Нетаняху.

Дори след войната израелската войска ще има " неограничена независимост " да работи в цяла Газа, с цел да предотврати всякакво въз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР