Израелският премиер Бенямин Нетаняху отправи нападки срещу детективи, за които

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху отправи нападки срещу детективи, за които
Коментари Харесай

Нетатяху под натиск от разследване на полицията

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху насочи нападки против детективи, за които се твърди, че са на път да предлагат обвиняването на премиера в приемане на подкупи, съобщи AFP, представена от БГНЕС.
Натискът върху Нетаняху се ускорява, защото полицията, която води дългогодишно следствие против него, се приготвя да съобщи рекомендациите си на основния прокурор идната седмица.
Израелските медии оповестиха, че от полицията се чака да предлагат обвиняването за рушвет, машинация и нарушение на публичното доверие.
Израелските управляващи отхвърлиха да разясняват обществено тези информации. Очаква се на генералния прокурор да му бъдат нужни седмици или месеци, с цел да реши по какъв начин да продължи, откакто получи рекомендациите.
В сряда вечерта полицейският комисар Рони Алшеих сподели в изявление за телевизионния Канал 2, че против детективите, проверяващи Нетаняху, са били изпратени частни следователи, с цел да изровят нечистотия за тях.
Нетаняху изпрати отговор във Фейсбук късно в сряда, в който нападна полицейския комисар, наричайки внушенията, че е изпратил частни следователи на такава задача " неуместни ".
" Шокиращо е да открием, че комисарят е повторил неправилното и неуместно предложение, че министър председателят Нетаняху изпраща частни следователи след следствието на полицията против него ", се споделя в обявата.
Той също по този начин се базира на изказвания, че подозренията за полов тормоз против шефа на екипа, проверяващ Нетаняху, са опит да го компрометират поради следствието.
" Всеки почтен човек би си помислил по какъв начин хората, които споделят такива заблуждаващи неща за министър-председателя, могат обективно да го проверяват и почтено да дават безпристрастни рекомендации ", се споделя в текста. " Голяма сянка надвисна довечера върху полицейските следствия и техните рекомендации, свързани с министър-председателя Нетаняху ".
Разследването слага вероятността Нетаняху, министър-председател съвсем 12 години, в последна сметка ще бъде заставен да подаде оставка .
Полицията проверява Нетаняху по съмнения, че получава скъпи дарове, в това число скъпи пури, от заможни поддръжници като холивудския продуцент Арнон Милчан и австралийския милиардер Джеймс Пакър. Твърди се, че брачната половинка му получавала бутилки розово шампанско. Допуска се, че цената на подаръците възлиза на десетки хиляди долари .
Нетаняху също е разследван дали е търсил загадка договорка за удобно отразяване на работата му като министър председател от издателя на най-продавания в. „ Йедиот Ахронот “.
Според израелските медии се чака полицията да предложи обвиняване по първия случай, само че по втория не е взето решение.
Нетаняху е бил разпитан седем пъти от полицията по обвиняванията .
Също по този начин се организира настрана следствие, при което близки до Нетаняху са били разпитани от полицията за закупуването на немски подводници.
Нетаняху не е посочен като обвинен в това следствие, само че инспекцията се прибавя към натиска, трупащ се върху него.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Азия  Молдова упрекна Русия в несъразмерна интервенция във вътрешните й работи Молдова упрекна Русия в несъразмерна интервенция във вътрешните й работи  Ердоган: Турция няма да договаря с Асад, той е палач Ердоган: Турция няма да договаря с Асад, той е палач  Турция възнамерява тристранна среща на върха с Русия и Иран за Сирия Турция възнамерява тристранна среща на върха с Русия и Иран за Сирия  Бомбардировка против бойци на Асад от страна на Съединени американски щати Бомбардировка против бойци на Асад от страна на Съединени американски щати  Пореден мощен трус в Тайван Пореден мощен трус в Тайван Интервю Още Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак
Преди дни бе маркиран Световния ден за битка с рака. епидем...
Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Екологичен потенциал изиска оценка на промяната сред зимно...
В резолюция Европейският парламент прикани за задълбочена оценка на промяната сред зимно и лятно часово време и да бъде изменен режимът...
Борисов е бил във ВМА, сложили му инжекц... Обувките на българските служители на реда и пожарник... Вижте какво значи, когато сънуваме няко... Турция ни благодари за организирането на с... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 8 февруари
Овен Този четвъртък ще ви подтикне към някои разбори. Самоконтролът ви ще е на учудващо високо за вас равнище. Денят е добър за взимане н...
Нов трус с магнитуд 5,7 в Тайван Новините: Най-важното за деня, 7 февруари Кола се вряза в камион на " Хемус ", трима д... Таксиджия се държи като Господ на пътя, ра... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Крайно безразлично ни е къде ни пращат Д...
" Крайно безразлично ни е къде ни пращат Движение за права и свободи. " Това съобщи патриотът Искрен Веселинов в отговор на думите на Хамид Хамид от Движение за права и свободи, който п...
Ирина Бокова става учител в универси... Москва репатрира севернокорейските работни... Създадено е ЩАЗИ Литва ускорява системите си за противоракет...  www.expert.bg  LG регистрира най-високите доходи в историята си LG регистрира най-високите доходи в история...  На англичаните уикенд в София им излиза по-евтино от вечер в Лондон На англичаните уикенд в София им излиза...  Народното събрание одобри текстове от закона на Пеевски за КТБ Народното събрание одобри текстове от зако...  Назначен е нов зам.-министър на туризма Назначен е нов зам.-министър на туризма  www.iwoman.bg  SOS при сухи и напукани устни SOS при сухи и напукани устни  Nivea подари 52 267 лева на SOS Детски селища България Nivea подари 52 267 лева на SOS Детски селищ...  Вижте коя фотография стана най-харесваната в Instagram Вижте коя фотография стана най-харесваната в...  Когато искаш да пишеш на някогашния, а не би трябвало Когато искаш да пишеш на някогашния, а не тр...  http://www.sportlive.bg  Тенис НА ЖИВО: Всичко от Sofia Open, информация за Григор Димитров (ВИДЕО) Тенис НА ЖИВО: Всичко от Sofia Open, инф...  Появиха се три британски претендента за ненужния Иско Появиха се три британски претендента за не...  Кристиано Роналдо загатна за новия си тим с забавна реклама (ВИДЕО) Кристиано Роналдо загатна за новия си от...  Защитник на ПСЖ желае в Барселона Защитник на ПСЖ желае в Барселона Интервю Още Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак
Преди дни бе маркиран Световния ден за битка с рака. епидем...
Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Нови Най-четени Най-коментирани Всяко четвърто дете отива на учебно заведение със боязън... 33 0 Нетатяху под напън от следствие на полицията... 38 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР