Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху в събота каза, че Израел няма

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху в събота каза, че Израел няма
Коментари Харесай

Нетаняху заявява, че „никой няма да спре“ войната на Израел за прекратяване на Хамас, след като световният съд изслуша обвиненията в геноцид

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху в събота сподели, че Израел няма да бъде спрян във войната си против Хамас след Международният съд организира чувания по изказванията на Южна Африка, че Израел прави геноцид против палестинците в Газа.

Телевизионните забележки на Нетаняху пристигнаха след двудневни чувания в Хага, по време на които Южна Африка изиска съдът да подреди на Израел да спре своята въздушна и наземна атака като междинна стъпка.

„ Никой няма да ни спре, нито Хага, нито оста на злото, нито някой различен “, сподели Нетаняху, имайки поради на Иран и неговите съюзнически милиции.

Израел неведнъж е отхвърлял обвиняването на Южна Африка в геноцид като клюка и двуличие. Държавният департамент на Съединени американски щати също отхвърли изказванията за осъществяване на геноцид от Израел като „ неоснователни “.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху в събота съобщи, че „ никой няма да спре Израел “ във войната му да смаже Хамас. (Sebast...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР