Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предупреди цивилните в Газа за предстоящите

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предупреди цивилните в Газа за предстоящите
Коментари Харесай

От небето и на земята: Унищожението в Газа беше разкрито след израелските удари

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предизвести цивилните в Газа за идните ужаси, обещавайки да отприщи цялата мощ на израелската войска в линията след масата на Хамас нахлуване в събота.

Кадри, оповестени по-рано през днешния ден от IDF, също демонстрират израелски удари против Ислямския университет в Газа, за който се твърди, че е бил употребен като подготвителен лагер на Хамас за оперативни чиновници на военното разузнаване и за произвеждане на оръжия. < /p>

IDF удря университет в Газа

Въз основа на разбор на предходни сателитни изображения на кампуса в Гугъл Maps, IDF удря минимум четири от постройките на университета.

Докато сателитните изображения разкриват физическия мащаб на заличаването, фрагментите от обществените медии на място демонстрират действителността на тези удари за палестинците.

Кадрите, снимани в медицинския комплекс Ал Шифа в Газа, демонстрират майка, която крещи, откакто е схванала децата й бяха убити.

„ Децата ми бяха убити, без първо да ядат, заклевам се, че бяха убити, преди даже да са яли “, сподели тя във видео, оповестено от публицист.

Организация на обединените нации Световната здравна организация сподели, че доставките, които е подготвила авансово за седем лечебни заведения, към този момент са свършили измежду потока от ранени.

„ Всичко е унищожено “

Запечатаната лента е под „ цялостна блокада “, наложена от Израел, като храна, вода и ток са отказани на жителите извън.

Една жена в Ивицата Газа сподели пред Sky News, че „ всичко е унищожено “.

Тя сподели: „ Преди два дни ни предизвестиха, напуснахме къщата. Вчера брачният партньор ми пристигна тук да ни вземе нещата, споделиха, че са пуснали фосфорни бомби.

" Изгориха целия регион, целият регион трябваше да напусне. Не спахме цяла нощ... аз не мислех, че обстановката ще остане такава.

" Намерих щерка си и сина си, само че къде ще отидем? ".

Прочетете още:
Британски мъж открит мъртъв в Израел
Хамас нападна летището след полет на BA поради кацане

Израелските удари бяха провокирани от смъртоносно нахлуване от бойци на Хамас през уикенда, което остави над 1200 убити израелци.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР