Израелският Апоел Тел Авив също има интерес към нигерийския нападател

...
Израелският Апоел Тел Авив също има интерес към нигерийския нападател
Коментари Харесай

Израелци влизат в битка с Левски за нападател

Израелският Апоел Тел Авив също има интерес към нигерийския нападател Сънди Адетунджи. Левски договаря с 25 годишния футболист, който сега е свободен сътрудник. През лятото стрелецът избяга от Шкупи, който го даде на ФИФА, написа " Тема спорт ".

Така нигериецът пропусна мачовете на северномакедонския отбор против сините от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите (2:0, 1:0).
 Левски договаря с нигерийски нападател, избягал от Шкупи
Левски договаря с нигерийски нападател, избягал от Шкупи

Вижте детайлности

Високият 191 сантиметра футболист е роден на 10 декември 1997 година. В Европа е играл за малко в чешкия Прибрам през сезон 2019/20. След това носи екипа на нигерийския Ривърс Юнайтед, откъдето минава в Шкупи преди сезон 2021/22. Още в първия си сезон в Северна Македония той става Голмайстор №1 на шампионата, реализирайки 20 попадения в 28 дуела. През предходната акция е бил прецизен 11 пъти в 26 турнирни мача.

Освен като централен нападател Сънди Адетунджи може да работи и на фланга. Той има и предложение от косовския първенец Балкани, само че е малко евентуално да го одобри.

Ръководството на Левски прави опити да обезпечи две нови попълнения на треньора Николай Костов. Едното е за върха на офанзивата, а другото е десен бек. Причината е, че Жереми Петрис отхвърля да възобнови изтичащия си контракт. Той е привързан с договор до края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР