Израелските въоръжени или (ЦАХАЛ) наредиха прехвърлянето на две бригади от

...
Израелските въоръжени или (ЦАХАЛ) наредиха прехвърлянето на две бригади от
Коментари Харесай

Израел нареди прехвърляне на военни в ивицата Газа. Ще атакува последния голям град, контролиран от Хамас?

" Израелските въоръжени или (ЦАХАЛ) подредиха прехвърлянето на две бригади от северната част на страната в линията Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море, до южната граница на Еврейската държава) ", това написа израелската медия нюзру.

" Става дума за Втора пехотна бригада  " Кармели " и 679-а бронетанкова бригада. Досега тези две подразделения (около 8000 души общо) не участваха в интервенцията на ЦАХАЛ " Железни мечове " (въоръжените дейности, подхванати в отговор на офанзивата на палестинската терористична формация Хамас от 7 октомври) ", разясни изданието

" Двете подразделения ще бъдат дислоцирани в централната част на линията Газа. Те ще вземат участие и в разпределянето на доставяната по море от Съединени американски щати филантропична помощ ", добави нюзру.

" От ЦАХАЛ също подредиха и прехвърлянето в линията Газа на 162-ра дивизия (около 12 000 души). Вероятно тя ще взе участие в офанзива против град Рафах (в южната част на палестинския анклав и последния огромен град следен от Хамас) ", уточни още цитираната медия.

" След като неотдавна Хамас отхвърли да договаря с Израел за преустановяване на огъня и замяна на отвлечени по време на офанзивата евреи против палестински пандизчии, в кабинета на Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и започнаха дейности по ускоряването на офанзивата против Рафах ", добави изданието, което се базира на източник от държавното управление.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР