Израелските отбранителни сили навлязоха по-дълбоко в южната част на Газа

...
Израелските отбранителни сили навлязоха по-дълбоко в южната част на Газа
Коментари Харесай

Израелските отбранителни сили откриват „документи с голяма стойност“ в централата на Хамас в южната част на Газа, докато войната навлиза в третия месец

Израелските отбранителни сили навлязоха по-дълбоко в южната част на Газа в събота, нахлувайки в обекти на Хамас в Хан Юнис и разкривайки „ документи с огромна стойност “ от щаба на терористичната група, потвърдиха военните на X.

7-ма бронирана бригада на IDF също разкри команден център на Палестинския ислямски джихад – разклонение на Мюсюлманското приятелство – в града, оповестиха военните на X.

Докато израелските военни концентрираха повече запаси върху акцията в южната част на Газа, напъните също продължиха да деактивират Хамас на север.

Силите в град Газа унищожиха десетки сътрудници на Хамас през последния ден, заяви Times of Israel в събота.

„ Изтребителите водят яростни борби против терористите, военновъздушните сили нападат терористични единици и инфраструктура под управлението на силите, а изтребителите на морската пехота подкрепят силите, маневриращи в линията Газа, с офанзиви и огън от морето ”, написа IDF на X, дружно с видеоклипове и фотоси на вое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР