Израелски туристи са станали жертва на агресивно поведение от страна

...
Израелски туристи са станали жертва на агресивно поведение от страна
Коментари Харесай

Пак излагация: Прогониха с ритници израелски туристи от хотел в Слънчев бряг

Израелски туристи са станали жертва на нападателно държание от страна на хотелиер в курорта Слънчев бряг. Чужденците са били изгонени от хотела с ритници.

Гласност на скандалната преживелица даде израелската телевизия "Канал 2 ". Медията излъчи фрагменти от случая, снимани с телефон. Видео бе публикувано и във Facebook.

Първо в БЛИЦ! Бесен скандал на Слънчев бряг! Бизнесмен наплю рускиня, тъй като "ненавижда Русия " (ВИДЕО)

На фрагментите се вижда по какъв начин млад мъж се пробва да изгони група дами и деца от фоайето на хотела, като в началото ги подбутва, след това протяга ръка с крайник към телефона в ръцете на посетителка, и ругае.



При опита му да нанесе удар, мъжът се подхлъзва и пада на земята. Чужденките неколкократно го предизвестяват да не ги допира, само че се стига до изземане на телефон, с който свидетелка снима протичащото се.

Туристите настояват, че са резервирали авансово стая за двама възрастни и две деца. При идването в хотела се е оказало, че стаята им е заета. Управителите са поискали да ги настанят в различен хотел, само че туристите са отказали. Впоследствие се е стигнало до устен и физически конфликт.

Управителят на хотела твърди, че към него също е упражнено принуждение.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР