Израелски ракети удариха двете основни летища в разкъсваната от война

...
Израелски ракети удариха двете основни летища в разкъсваната от война
Коментари Харесай

Израел атакува двете основни летища в Сирия

Израелски ракети удариха двете съществени летища в разкъсваната от война Сирия, съгласно информация на сирийски държавни медии, които се базират на боен източник от режима на Башар Асад.

Припомняме, на 10 октомври против Израел беше осъществен обстрел от сирийските Голански възвишения, след който израелските военни дадоха отговор с артилерийски и минометен огън. Възможно е зад офанзивата против територията на Израел да стоипалестинска формация, настояща от територията на Сирия.Военни специалисти предизвестиха, че Сирия може да се трансформира в нов фронт за израелската страна.

„ Около 5:25 сутринта (местно време) израелският зложелател извърши... въздушна офанзива...срещу интернационалните летища на Дамаск и Алепо, което докара до гибелта на граждански служащ на летището в Дамаск и раняването на различен. “ - споделя източникът, представен от държавната осведомителна организация САНА.

„ Нанесените материални вреди на пистите на летищата ги извадиха от употреба “, се споделя още в изказването. Сирийското министерство на превоза заяви, че полетите са пренасочени към летището в Латакия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР