Израелски изстребители, хеликоптери и танкове атакуваха военни позиции на радикалното

...
Израелски изстребители, хеликоптери и танкове атакуваха военни позиции на радикалното
Коментари Харесай

Израел удари военни цели на „Хамас“ в отговор на изстреляни ракети

Израелски изстребители, хеликоптери и танкове нападнаха военни позиции на радикалното палестинско придвижване в в отговор на изстрелването на две ракети по Израел по-рано същия ден. Това оповестява армейската пресслужба.
" Две ракети бяха изстреляни от Ивицата Газа по Израел. В отговор изстребители, бойни хеликоптери и танкове нападнаха подземната конструкция и военните постове на „ Хамас “ в Ивицата Газа ", се споделя в изказването. " Израелските отбранителни сили непрестанно правят оценка обстановката и са подготвени уверено да се опълчват на всевъзможни опити за терористични действия, ориентирани против израелското цивилно население, както и на всяко нарушаване на суверенитета на ", добави военното ведомство.
 Израел бомбардира обекти в линията Газа Израел бомбардира обекти в линията Газа
Израел бомбардира обекти в линията Газа рано тази заран, оповестиха палестински източници за сигурност след ракетния обстрел от Хамас по...
Израелското държавно радио Кан заяви, че и двете ракети не са прихванати и са паднали в ненаселени региони, без да предизвикват пострадвания или вреди.
Предишния път, когато палестинските радикали от Ивицата Газа подложиха Израел на ракетна офанзива, беше на 23 октомври. В отговор израелските военни удариха няколко военни позиции на „ Хамас “ в Ивицата Газа на идващия ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР