Израелската армия съобщи, че повече от 20 деца под 18-годишна

...
Израелската армия съобщи, че повече от 20 деца под 18-годишна
Коментари Харесай

Сред заложниците на Хамас има 20 деца

Израелската войска заяви, че повече от 20 деца под 18-годишна възраст са измежду 200 заложници, арестувани в Газа след офанзивите на Хамас на 7 октомври.

В изказване Израелските сили за защита обявиха, че сред 10 и 20 са заложниците над 60 години и по-голямата част от арестуваните са живи.

Израел твърди, че повече от 20 от заложниците, взети от Хамас, са деца. Би Би Си разгласява имената и събитията при задържането на малолетните, като информацията е доказана от английската медия.

В петък вечер еврейските фамилии по света сядат на вечеря Шабат. Тази вечер стотици израелски маси ще имат празни места, където изчезналите нормално биха заели местата си.

Русия е в контакт с " Хамас " по отношение на освобождението на заложниците, взети от палестинската екстремистка формация по време на офанзивата против Израел и които сега се намират в линията Газа, съобщи през днешния ден съветският дипломат в Израел, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Разбира се ние имаме контакти с представители от " Хамас " и те на първо място са ориентирани към избавяне на заложниците от местата, където те се намират сега, хванати от бойци на " Хамас " през първия ден на - почтено казано - терористичната офанзива против израелски цивилни ", цитира съветският в. " Известия " изявление на посланика Анатолий Викторов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР