“Израел все още няма контрол върху различните селища в южната

...
“Израел все още няма контрол върху различните селища в южната
Коментари Харесай

Мохамед Халаф по Дарик: Правителството на Нетаняху повярва на Хамас

“Израел към момента няма надзор върху другите селища в южната част на страната, тъй като част от бойците на Хамас са разпръснати в разнообразни места. Вече се разхождат по разнообразни улици и булеварди, тормозят хорта, отвличат ги, вземат им колите. Израелската войска се пробва да ги преследва и да ги обезврежда ”. Това сподели журналистът Мохамед Халаф в “Кой приказва ” по Дарик.



Атака в Израел. Getty Images

Причините за протичащото се в Израел са разнообразни - вътрешни, разследващи, военни, означи ртой. “Последното държавно управление на премиера Бенямин Нетаняху в коалиция с радикалната религиозна десница, в лицето на министъра на вътрешната сигурност и министъра на финансите, имат други проекти за ръководство, друга идея, чисто религиозна. По сходство на страната Иран. Това основава ерес в страната, тъй като огромна част от хората в Израел са по-светски настроени ”, акцентира специалистът.

По думите му задачата на Нетаняху е била да има имунитет, с който да се освободи от следствие. Халаф напомни, че Съединени американски щати са отказали да одобряват водача след успеха на десницата в последните избори в Израел. Причината е, че Съединени американски щати не са съгласни с политиките му.

“Правителството на Нетаняху и неговите съветници повярваха на Хамас. Хамас внушава на правителстовото, че са по-заинтересовани да вършат промени в Ивицата Газа, с цел да усъвършенстват живота на хората ”, разяснява още журналистът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР