Израел ще започне настъплението срещу Рафах следващия месец, ако Хамас

...
Израел ще започне настъплението срещу Рафах следващия месец, ако Хамас
Коментари Харесай

Израел разкри кога и при какви условия ще нападне Рафах

Израел ще стартира настъплението против Рафах идващия месец, в случай че " Хамас " не освободи оставащите заложници до началото на Рамазана, съобщи членът на израелския военновременен кабинет Бени Ганц, представен от Асошиейтед прес.

" Ако до Рамазана нашите заложници не са си вкъщи, боевете ще се пренасат към региона на Рафах " , сподели Ганц на конференция с водачи на американската еврейска общественост. Рамазанът, който се чака да стартира на 10 март, в исторически проект постоянно е под напрежение интервал в района на Близкия изток, отбелязва Асошиейтед прес.

Бени Ганц, който е пенсиониран военачалник от израелската войска и е част от тричленния военновременен кабинет на Нетаняху, разполага с значим глас, само че не решителен във връзка с това какви дейности ще се подхващат в бъдеще.

Израелското държавно управление не е обявявало обществено краен период за сухопътно нахлуване в Рафах, където повече от половината от 2,3-милионното палестинско население на линията Газа потърси леговище от бойните дейности.

Същевременно през вчерашния ден израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отхвърли засилващите се апели да спре военната атака в Газа. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР