Израел ще води войната срещу палестинското движение Хамас до пълна

...
Израел ще води войната срещу палестинското движение Хамас до пълна
Коментари Харесай

Нетаняху към САЩ: Ще се борим с Хамас до пълна победа

Израел ще води войната против палестинското придвижване " Хамас " " до цялостна победа ". Това заяви израелският министър-председател Бенямин Нетаняху пред пристигналия на посещаване в Израел консултант на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан, заяви премиерската канцелария, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите на Нетаняху той е разискал със Съливан районните закани, в това число тези, произлизащи от ирански съдружници като шиитското придвижване " Хизбула " в Ливан и шиитските бунтовници хуси в Йемен, а също и връщането вкъщи на заложниците, държани от " Хамас ", и продължаването на филантропичната помощ за гражданското население в Газа.

" Казах на нашите американски другари: нашите героични воини не са паднали на вятъра. Голямата болежка от тяхната загуба ни прави още по-решени от всеки път да се бием до унищожаването на " Хамас " - до цялостна победа ", се споделя в известието на премиерската канцелария.

Съветникът на Белия дом е прикани Израел да премине от високоинтензивни към " по-нискоинтензивни военни интервенции " в Газа " в близко бъдеще, само че не желая да дефинирам периода по кое време това ще стане ", сподели представителят на Белия дом Джон Кърби пред кореспонденти на постоянния брифинг за медиите.

Кърби не посочи в какво ще се показват военни дейности с ниска активност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР